Σάββατο 23 Νοέμβρη 2019 - Κυριακή 24 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνεχίζεται η πλατιά πολιτική εξόρμηση για το Ασφαλιστικό

Εκδήλωση της ΚΟ Αττικής με ομιλητή τον Δ. Κουτσούμπα στις 27 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Novotel» (Μιχαήλ Βόδα 4 - 6)

Πλατύ άνοιγμα πραγματοποιούν Οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα για την Κοινωνική Ασφάλιση. Ηδη είναι προγραμματισμένες δεκάδες συσκέψεις και συγκεντρώσεις σε κλάδους και συνοικίες, ενώ καθημερινά περιοδεύουν σε χώρους δουλειάς στελέχη του Κόμματος, συζητώντας με τους εργαζόμενους τις εξελίξεις και το νέο κύμα της αντιασφαλιστικής επίθεσης.

Στο πλαίσιο αυτής της καμπάνιας, την Τετάρτη 27/11, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα μιλήσει σε εκδήλωση της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής, στις 6.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Novotel» (Μιχαήλ Βόδα 4-6).

Θέμα της μεγάλης αυτής εξόρμησης είναι «Η νέα αντιλαϊκή επίθεση στην Κοινωνική Ασφάλιση, που σχεδιάζουν κυβέρνηση και επιχειρηματικοί όμιλοι, και οι θέσεις του ΚΚΕ». Στόχος είναι να ανοίξει η συζήτηση με τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα και τη νεολαία, γύρω από το δικαίωμα στην Κοινωνική Ασφάλιση, που βρίσκεται στο επίκεντρο της επίθεσης από την κυβέρνηση.

Εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις στην Αττική

Το αμέσως επόμενο διάστημα προγραμματίζονται οι παρακάτω εκδηλώσεις από την ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ:

Σάββατο 23 Νοέμβρη:

Στις 6.30 μ.μ., στη Ν. Μάκρη, στα γραφεία του Κόμματος (Λ. Μαραθώνος 112), θα μιλήσει ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της ΚΕ.

Κυριακή 24 Νοέμβρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στη Ν. Σμύρνη, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 6 μ.μ., στη Γλυφάδα (ΚΑΠΗ Αγ. Τρύφωνα), θα μιλήσει ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος του Τμήματος για την Εργατική και Συνδικαλιστική Δουλειά της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Λαύριο, στο Παλιό Μηχανουργείο, θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 11 π.μ., στον Ταύρο, στην Αίθουσα 7 (Επταλόφου 2) θα μιλήσει η Χριστίνα Μπέλλα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Τρίτη 26 Νοέμβρη:

-- Στις 7 μ.μ., στο Π. Φάληρο, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Φλοίσβος», θα μιλήσει ο Θανάσης Γκώγκος, μέλος του Τμήματος της ΚΕ για την Εργατική - Συνδικαλιστική Δουλειά.

Τετάρτη 27 Νοέμβρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στα Α. Λιόσια, στο ΚΑΠΗ (Λ. Φυλής 169 - κάτω από τον Ερυθρό Σταυρό), θα μιλήσει ο Γιώργος Μπαγιαρτάκης, μέλος της ΕΟΕ της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Πέμπτη 28 Νοέμβρη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Πετρούπολη, στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου (Αθανασίου Διάκου και Μπουμπουλίνας), θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

Περιοδείες σε χώρους δουλειάς

Δευτέρα 25 Νοέμβρη:

-- Στις 6.30 π.μ., ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το Γκαράζ του δήμου Χαλανδρίου.

-- Στις 10 π.μ., ο Γιώργος Καλαμαράς, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί το Β' Τελωνείο, στον Ορμο Κερατσινίου.

-- Στις 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο «Grand Hyatt».

Τρίτη 26 Νοέμβρη:

-- Στις 9 π.μ., ο Χρήστος Μπάθας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί το Γ' Τελωνείο, στο Ν. Ικόνιο.

-- Στις 11.30 π.μ., ο Σπύρος Χαλβατζής, στέλεχος του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί την εταιρεία «Kaoussis».

-- Στις 10.30 π.μ., ο Γιώργος Τάτσης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί το Τελωνείο Ελευσίνας.

-- Στις 12.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Caravel».

Τετάρτη 27 Νοέμβρη:

-- Στις 11 π.μ., η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί τη φαρμακοβιομηχανία «KLEVA».

-- Στις 11.30 π.μ., ο Σπύρος Χαλβατζής θα επισκεφτεί την εταιρεία «ΤΕΜΜΑ».

Σε άλλες περιοχές

Οι Κλαδικές Οργανώσεις της ΤΕ Χανίων καλούν σε συγκέντρωση το Σάββατο 23 Νοέμβρη, στις 8 μ.μ., στο ΚΑΠΗ Νέας Χώρας, στην παραλία. Θα μιλήσει ο Ανδρέας Κοκοσάλης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 23 Νοέμβρη, στις 6 μ.μ., σύσκεψη της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Εβρου στο ξενοδοχείο «Αθηνά». Θα μιλήσει η Νίκη Δραμανίδου, μέλος της ΤΕ Εβρου του ΚΚΕ.

Οι Κλαδικές Οργανώσεις Μεσσηνίας του ΚΚΕ καλούν σε σύσκεψη - συζήτηση την Κυριακή 24 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στον Πολυχώρο Δημιουργίας της ΚΝΕ «Γιώργος Βουβαλέας». Θα μιλήσει ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 24 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ., σύσκεψη της ΚΟΒ Δημοσίων Υπαλλήλων Εβρου στο ξενοδοχείο «Ωκεανίς». Θα μιλήσει η Ματούλα Γκιδίκα, μέλος της ΤΕ Εβρου του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ