Σάββατο 30 Νοέμβρη 2019 - Κυριακή 1 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΕΡΟΝΤΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΕΡΟΝΤΗΣ
ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου και πατέρα ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΝΘΑ (φωτ.), από τα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων, των γονέων μου, ΘΕΟΔΩΡΟΥ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ, από το Μαυροβούνι Γυθείου, των αδερφών μου, της θείας ΠΟΤΑΣ, που κράτησε το σπίτι του αδερφού της ανοιχτό, του αγαπημένου μας ανιψιού ΘΟΔΩΡΑΚΗ (φωτ.), της αγαπημένης μας ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗ (φωτ.) και του λεβέντη ΦΑΝΗ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ (φωτ.) και όλων των πρωτοπόρων μαχητών, αγνώστων και γνωστών, που κυνηγώντας ιδανικά και κοιτάζοντας μακριά και ψηλά, πέθαναν σε δίκαιο αγώνα, εκτελέστηκαν, δολοφονήθηκαν, μαρτύρησαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, φυλακές και εξορίες, ξεψύχησαν, υπόφεραν για το μεγαλείο της ζωής του ανθρώπου, για ελευθερία, δικαιοσύνη και κοινωνική πρόοδο, που ποτέ δεν συμβιβάστηκαν, δεν πρόδωσαν, δεν είπαν ψέματα, δεν προσκύνησαν τύραννο και κατακτητή.

Στη μνήμη τους προσφέρουμε στην ΚΟ Κέντρου Ηλιούπολης 200 ευρώ.

Μαρία Αναστασάκου - Μανθά και τα παιδιά μας Νίκος και Παναγιώτα

***

Ο Γρυπούδης Κώστας προσφέρει 500 ευρώ, ως πρώτη δόση, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Νάουσας, στη μνήμη των γονιών του, ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΣΤΑΜΑΤΙΑΣ, του πεθερού του, ΔΡΕΣΤΙΛΙΑΡΗ ΓΙΩΡΓΟΥ και στη μνήμη όλων των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ. Συνεχίζουμε στο δρόμο τους!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΕΚΑΚΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΕΚΑΚΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Στις 28/11/2019 συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από το θάνατο του ΓΙΑΝΝΗ ΚΛΙΝΑΚΗ (Πετρογιάννης) από το Μάραθος Ηρακλείου Κρήτης, που αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στην υπόθεση του ταξικού εργατικού κινήματος. Στη μνήμη του ο Δημήτρης Περυσινάκης προσφέρει, μέσω της ΚΟΒ Μαλεβιζίου, της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Επίσης, απευθύνεται στους συντρόφους και συναγωνιστές με τους παρακάτω στίχους, με την ευκαιρία της Οικονομικής Εξόρμησης: Δώσε δύναμη στη δύναμή σου. Ενίσχυσε το ΚΚΕ. Αν από κάπου δύναμη παίρνω κι αντέχω ακόμα και δε λυγίζω εύκολα στον ταξικό αγώνα είναι από το Κόμμα. Αν ένα χρέος μου ξοφλώ κι ακέριο μένει ακόμα κι όσο να ζω θα το ξοφλώ μ' αδιάκοπο αγώνα είναι στο Κόμμα.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΙΓΚΟΓΛΟΥ προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Μπάμπα Παρασκευή (Βούλα), Αννα, Λάζαρος, Κική, Βασίλης

  • Στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΙΓΚΟΓΛΟΥ, συντρόφου, συναγωνιστή και φίλου του πατέρα μου, προσφέρω στη δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 50 ευρώ. Ηταν λαμπρός εκπρόσωπος αυτής της γενιάς, που θα φωτίζει για πάντα το δρόμο μας στον αγώνα προς την οριστική απελευθέρωση του ανθρώπου, τον κομμουνισμό.

Ν. Ζώκας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΛΙΩΡΑ. Βασίλη, θα σε θυμόμαστε πάντα, όχι μόνο γιατί ήσουν φίλος, αλλά και γιατί με την κριτική και την επιμονή σου ενστερνιστήκαμε την αλήθεια που πρεσβεύουν η κομμουνιστική κοσμοθεωρία και το ΚΚΕ. Στη μνήμη σου προσφέρουμε 40 ευρώ.

Θοδωρής Ασβεστόπουλος, Θοδωρής Ευαγγελίδης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΣΙΓΑΡΑ δίνονται 130 ευρώ από τον αδελφό Τσιγάρα Μιχάλη, την εγγονή Μπέλλου Μυρσίνη και τη φίλη της Αγγελική Τσώλου, μέσω της Οργάνωσης Ιωαννίνων και Αχαΐας του ΚΚΕ.

ΤΡΙΑΔΑ ΓΙΑΚΖΙΔΟΥ
ΤΡΙΑΔΑ ΓΙΑΚΖΙΔΟΥ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑ η Β. Τσουκαρέλλη προσφέρει 40 ευρώ, μέσω ΟΒ Πατησίων, για οικονομική ενίσχυση.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της νονάς μου ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΥ - ΔΑΝΤΣΙΚΑ, που έχει «φύγει» από τη ζωή, προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ για τη δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση μέσω της ΟΒ ΑΕΙ - Αλεξανδρούπολης.

«Να λείπεις - δεν είναι τίποτα να λείπεις. Αν έχεις λείψει για ό,τι πρέπει, θα 'σαι για πάντα μέσα σ' όλα εκείνα που γι' αυτά έχεις λείψει, θα 'σαι για πάντα μέσα σ' όλο τον κόσμο...» (Γ. Ρίτσος).

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας μπαμπά, συζύγου, συντρόφου και φίλου ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΚΑΛΟΥ, αντί στεφάνων, προσφέρουμε 200 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Λογιστών, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, στο οποίο έμεινε πάντα πιστός με την ελπίδα να έρθουν καλύτερες μέρες.

Η οικογένειά του, οι συγγενείς και οι φίλοι

  • Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΚΑΛΟΥ προσφέρουμε στο Κόμμα του το ποσό των 50 ευρώ.

Οικογένεια Δημήτρη Πολυκρέτη

***

ΦΩΤΟ 2

Ο ΚΟΣΜΑΣ ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ του Δημητρίου γεννήθηκε στον Πόντο και εγκαταστάθηκε στο Γερακαριό Κιλκίς μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή. Το 1928 έγινε μέλος του ΚΚΕ. Το 1936 εκτοπίστηκε στη Φολέγανδρο. Η δικτατορία του Μεταξά τον μετέφερε στην Ακροναυπλία και οι Γερμανοί κατακτητές στο Χαϊδάρι. Εκτελέστηκε στην Καισαριανή την Πρωτομαγιά του 1944.

ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΓΑΘΗ
ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΓΑΘΗ
Η ΠΑΡΘΕΝΑ ΣΕΡΔΕΡΙΔΟΥ, σύζυγος του Κοσμά, μέλος του ΚΚΕ από το 1928, σταθερή στην κομμουνιστική ιδεολογία έως τα βαθιά της γεράματα, πέθανε το 2002.

Στη μνήμη τους η κόρη τους Πελαγία προσφέρει στο ΚΚΕ 20 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΑΝΔΡΕΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, μαχητή του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, πιστού στο ΚΚΕ και τις ιδέες του μέχρι το τέλος της ζωής του, η κόρη του Αλέκα Χριστοπούλου, με αφορμή την ονομαστική του εορτή, προσφέρει στο Κόμμα για την Οικονομική Εξόρμηση το ποσό των 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Αρκτικού Διαμερίσματος.

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των γονιών μας ΑΓΑΘΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, αγωνίστριας που πέρασε από το Τρίκερι, τα κρατητήρια της Ελευθερούπολης, τις φυλακές Αβέρωφ και Καβάλας, ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, συνδέσμου του 26ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ και ανθυπολοχαγού του ΔΣΕ, της ΤΡΙΑΔΑΣ ΓΙΑΚΖΙΔΟΥ, αγωνίστριας του εφεδρικού ΕΛΑΣ, της Εθνικής Αλληλεγγύης, εξόριστης στη Σαμοθράκη και την Ικαρία, αντάρτισσας στον ΔΣΕ, και του ΑΞΙΩΤΗ ΓΙΑΚΖΙΔΗ, μέλους της ΟΚΝΕ, αντάρτη του 81ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ και αργότερα του ΔΣΕ, προσφέρουμε για οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ανάληψης Θεσσαλονίκης.

Ντίνα, Γιώργος και τα εγγόνια

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΑΜΟΥ προσφέρουμε 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κ. Ιλίου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
Μ. Κ. και Δ. Χ.

***

Στη μνήμη των θείων μου ΧΑΡΙΛΑΟΥ Γ. ΡΟΥΣΗ (ΚΟΛΟΣΣΟΣ), μαχητή του ΕΛΑΣ Λοκρίδας, που πολέμησε για τη λευτεριά της πατρίδας στη Στερεά Ελλάδα εναντίον των ναζί Γερμανών και Ιταλών κατακτητών και που πήρε μέρος στις μάχες της Αθήνας το Δεκέμβρη 1944 - Γενάρη 1945 κατά των Αγγλων ιμπεριαλιστών κατακτητών, του ΧΡΗΣΤΟΥ Γ. ΡΟΥΣΗ, του ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΠΕΤΣΑ και του ΒΑΣΙΛΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ από τον Παύλο Βοιωτίας, προσφέρω για τη δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ, μέσω ΤΕ Μαγνησίας.

Χαρίλαος Δ. Ρούσης

***

ΦΩΤΟ

Την 1η Δεκέμβρη συμπληρώνονται 40 μέρες από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΙΝΑΣ από τη Νέα Ζωή Καλαμπάκας, αγωνιστής και μέλος του Κόμματος μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του. Στη μνήμη του η γυναίκα του Δέσποινα και τα παιδιά του Μαρία, Δημοσθένης, Ανέττ και Ηλέκτρα προσφέρουν 30 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Καλαμπάκας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα ΚΑΡΠΟΥΖΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, που συμμετείχε ενεργά στον αγώνα της Αντίστασης κατά της κατοχής των Γερμανών φασιστών και στην απελευθέρωση της Ελλάδας συμμετέχοντας στην Εθνική Πολιτοφυλακή της ΠΕΕΑ, της Κυβέρνησης του Βουνού στην περιοχή της Πελοποννήσου, προσφέρουμε 500 ευρώ, ως πρώτη δόση, για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Αγγελάκη Καλλιόπη, Αγγελάκης Βίκτορας

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των αγαπημένων μου αδελφών προσφέρω 250 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ, με την ευκαιρία της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησής του:

Του ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΕΡΟΝΤΗ, που υπηρέτησε στο κολαστήριο της Μακρονήσου και δολοφονήθηκε στις 9 Μαΐου 1956, από την κυβέρνηση Καραμανλή. Γιατί πήρε μέρος στο παλλαϊκό συλλαλητήριο, για να ματαιωθεί ο απαγχονισμός των παλικαριών Καραολή και Δημητρίου στην Κύπρο, που τελικά απαγχονίστηκαν την επομένη (10 Μάη 1956).

ΓΕΡΟΝΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΓΕΡΟΝΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Του ΜΑΝΩΛΗ ΓΕΡΟΝΤΗ (τυπογράφου), κομμουνιστή και συνδικαλιστή, που πέθανε στην αγκαλιά της μάνας μας από ανακοπή καρδιάς στις 9/1/1982, με τελευταίο όνομα στα χείλη του το όνομα του Βαγγέλη μας.

Της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΗ (συμβολαιογράφου), μέλους της Κομματικής Οργάνωσης Καλλιθέας, που πέθανε από ανακοπή καρδιάς στις 5/7/2017. Είχε πάντα ίνδαλμα και οδηγό τον Βαγγέλη μας.

Η αδελφή τους Καίτη Γεροντή

***

Στις 30 Νοέμβρη συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΡΟΣ. Συνεπής οπαδός του ΚΚΕ, πιστός στις αρχές της δικαιοσύνης και της ισότητας, υπερασπίστηκε το σωστό σε κάθε πλευρά της ζωής του. H οικογένειά του στη μνήμη του προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΤΟ Υγείας της ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη του Μακρονησιώτη και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ και του πατέρα μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, προσφέρω 60 ευρώ στο ΚΚΕ για την κατασκευή των Μνημείων στη Γυάρο και τη Μακρόνησο.

Οικογένεια Κώστα Οικονόμου από την Κοζάνη

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων και αξέχαστων συντρόφων ΓΙΩΡΓΗ και ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ, για το σθένος και την πίστη που διδάχτηκα απ' αυτούς, προσφέρω στην ΚΟ Βιάνου Ηρακλείου Κρήτης 500 ευρώ, ως πρώτη δόση.

Σύντροφος από τη Σιάτιστα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΕΚΑΚΟΥ, που ήταν στέλεχος της ΕΠΟΝ, και της γυναίκας του ΕΛΕΝΗΣ, αγωνίστριας του λαϊκού κινήματος, ο γιος τους Πέτρος Μπεκάκος προσφέρει μέσω της ΚΟΒ Ανατολικής Μάνης 20 ευρώ στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση.

***

Στη μνήμη των μπαρμπάδων του ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΑΠΕΙΝΟΥ, αλύγιστου Μακρονησιώτη, και ΓΙΩΡΓΗ ΤΑΠΕΙΝΟΥ (Ματζούνη), που μαζί με τον Σταύρο Πολυμενάκο τους δολοφόνησαν οι χίτες, ο ανιψιός τους Γρηγόρης Ταπεινός προσφέρει μέσω της ΚΟΒ Ανατολικής Μάνης 20 ευρώ στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση.

ΣΕΡΔΕΡΙΔΗ ΠΑΡΘΕΝΑ
ΣΕΡΔΕΡΙΔΗ ΠΑΡΘΕΝΑ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΚΑΡΑΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ προσφέρουμε 150 ευρώ, μέσω της ΤΟ Βιομηχανίας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τα παιδιά του Μαρία, Γιώργος

***

ΦΩΤΟ

Η είδηση της απώλειας του ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΛΑΣΚΑ σκόρπισε θλίψη στους συναγωνιστές του, που μαζί τους έδινε τη μάχη για μια καλύτερη ζωή μέσα από τις γραμμές του ταξικού κινήματος, στο πλευρό του ΚΚΕ. Ηταν μαχητής στον αγώνα για το δίκιο της εργατικής τάξης, αγωνιστής της ζωής, πράγμα που απέδειξε με τον τρόπο που αντιμετώπισε το πρόβλημα της υγείας του τα τελευταία χρόνια.

Γεννημένος στη Γαλανόβρυση Ελασσόνας το 1962, από φτωχή αγροτική οικογένεια, ρίχτηκε από τα 12 χρόνια του στη βιοπάλη, στην οικοδομή. Οδηγήθηκε στο οργανωμένο κίνημα και στην πρωτοπορία του, το ΚΚΕ. Υπήρξε στέλεχος του ΚΚΕ, μέλος της Αχτιδικής Επιτροπής Ελασσόνας και πάντα ήταν στο πλευρό του.

Διετέλεσε για χρόνια πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Επαρχίας Ελασσόνας και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ελασσόνας, εκλεγόταν αντιπρόσωπος στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Οικοδόμων. Ηταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Επαρχίας Ελασσόνας.

Τίμησε με τη συμμετοχή του τα ψηφοδέλτια που στήριζε το ΚΚΕ, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις τοπικές εκλογές του 2010, του 2014 και του 2019.

Παλικάρι στη δουλειά και στον αγώνα, πάντα χαμογελαστός και ταυτόχρονα σκληρός, άνθρωπος αγαπητός, της συντροφιάς και της παρέας, αφήνει το δικό του στίγμα στους αγώνες.

Στη μνήμη του οι συναγωνιστές του προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ελασσόνας.


ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΑΞΙΩΤΗΣ ΓΙΑΚΖΙΔΗΣ
ΑΞΙΩΤΗΣ ΓΙΑΚΖΙΔΗΣ

ΚΟΣΜΑΣ ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ
ΚΟΣΜΑΣ ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΘΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΘΑΣ

ΚΙΑΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΙΑΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΛΙΝΑΚΗΣ(Πετρογιαννης)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΛΙΝΑΚΗΣ(Πετρογιαννης)

ΚΑΡΑΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΡΑΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΣΙΓΑΡΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΣΙΓΑΡΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΙΩΡΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΙΩΡΑΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗ
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΤΣΟΥΛΑ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΤΣΟΥΛΑ

ΦΑΝΗΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΑΝΗΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΚΑΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΚΑΛΟΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΥ ΔΑΝΤΣΙΚΑ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΥ ΔΑΝΤΣΙΚΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΙΝΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΙΝΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΛΑΣΚΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΛΑΣΚΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΕΡΟΝΤΗ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΕΡΟΝΤΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΓΚΟΓΛΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΓΚΟΓΛΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ