Πέμπτη 12 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις σε σχολές

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε πανεπιστήμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης διοργανώνουν αυτές τις μέρες τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Σήμερα, Πέμπτη
  • Οι Οργανώσεις στο Φυσικό του Πανεπιστημίου Αθήνας, με θέμα «Οι κινητοποιήσεις των φοιτητών για σπουδές - δουλειά - ζωή με δικαιώματα! Η συμβολή του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην ανάπτυξη των αγώνων», στις 15.00, με ομιλητή τον Μανώλη Ραπανάκη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέα της ΟΠ Αττικής.
  • Οι Οργανώσεις στην Πληροφορική του Πανεπιστημίου Αθήνας, με το ίδιο θέμα, στις 15.00, με ομιλητή τον Παντελή Αρζόγλου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
Αύριο, Παρασκευή
  • Οι Οργανώσεις στο Μαθηματικό του Πανεπιστημίου Αθήνας, με θέμα «Οι κινητοποιήσεις των φοιτητών για σπουδές - δουλειά - ζωή με δικαιώματα! Η συμβολή του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην ανάπτυξη των αγώνων», στις 13.00, με ομιλητή τον Παντελή Αρζόγλου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Οι Οργανώσεις στη Φαρμακευτική, στο Γεωλογικό, στο Βιολογικό και το Χημικό του Πανεπιστημίου Αθήνας, με το ίδιο θέμα, στις 13.00, με ομιλητή τον Κώστα Θεοδωρόπουλο, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Οι Οργανώσεις στους Χημικούς Μηχανικούς και τους Μεταλλειολόγους με το ίδιο θέμα, στις 14.00, με ομιλητή τον Νικόλα Φάσσα, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Οι Οργανώσεις της Φιλοσοφικής και της ΝΟΠΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με θέμα «Δεκέμβρης του 1944: Κρίσιμη ταξική σύγκρουση και η σημερινή διαπάλη στα αμφιθέατρα», στις 18.30, στην αίθουσα 112 της Φιλοσοφικής, με ομιλητή τον Γιώργο Μαργαρίτη, καθηγητή Σύγχρονης Ιστορίας στο ΑΠΘ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ