Πέμπτη 12 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
«Λαβωμένος» στα δύσκολα

Με οδηγό την πολύ καλή εμφάνιση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, παρά την ήττα, ο Ολυμπιακός δίνει απόψε ένα ακόμα δύσκολο τεστ στην Ευρωλίγκα, στη Μαδρίτη με αντίπαλο τη Ρεάλ για τη 13η αγωνιστική (22.00 - Novasports 2). Οι «ερυθρόλευκοι», 9οι αυτή τη στιγμή με 5 νίκες και 7 ήττες, επιδιώκουν το πλασάρισμα στην πρώτη οκτάδα για την πρόκριση στα πλέι οφ και με δεδομένο ότι πλησιάζει το τέλος του 1ου γύρου της κανονικής περιόδου, δεν έχουν πολλά περιθώρια απωλειών.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Κεστούτις Κεμζούρα, δήλωσε ότι περιμένει δύσκολο αγώνα, καθώς «χρειάζονται πολλά λόγια για να περιγράψεις τα πλεονεκτήματα» της Ρεάλ, όπως είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα όμως εστίασε στα της δικής του ομάδας και αυτά που πρέπει να κάνει ώστε να διεκδικήσει τη νίκη με καλύτερες αξιώσεις. Ως τέτοια προσδιόρισε κατά κύριο λόγο τη συμπαγή άμυνα και τη συνέπεια στο σκοράρισμα, προκειμένου οι παίκτες του να δυσκολέψουν το παιχνίδι της Ρεάλ.

Σημαντικό πρόβλημα για τον Ολυμπιακό αποτελεί η απουσία του Βασίλη Σπανούλη, που ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και δεν ακολούθησε την αποστολή στη Μαδρίτη. Σ' αυτό αναφέρθηκε και ο Κεμζούρα, ομολογώντας ότι υποχρεώθηκε να αλλάξει τα πλάνα του μετά τον τραυματισμό του αρχηγού της ομάδας. Αλλες απουσίες δεν υπάρχουν.

  • Αλλοι αγώνες της βραδιάς: Χίμκι - Αλμπα Βερολίνου (19.00 - Novasports 5), Φενερμπαχτσέ - Εφές (19.45 - Novasports 3), Ερυθρός Αστέρας - Μπασκόνια (20.00 - Novasports 4), Μακάμπι Τελ Αβίβ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21.05 - Novasports 1).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ