Πέμπτη 6 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Νίκος Κυριαζόπουλος
Νίκος Κυριαζόπουλος
Φωτ.

Θυμόμαστε και τιμάμε τον κομμουνιστή - μαχητή του ΔΣΕ, τον αγαπημένο μας ΝΙΚΟ ΜΠΕΛΛΟ, ο οποίος έζησε ως πολιτικός πρόσφυγας στην Πολωνία.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 50.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Κούλα-Ελένη

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου της ζωής μου ΝΙΚΟΥ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ, κομμουνιστή, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και στελέχους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 20.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Αιγάλεω.

Ολγα Κυριαζοπούλου

  • Αδερφέ μου Νίκο! Πέρασε ένας χρόνος και δύο μήνες από τότε που «έφυγες». Δεν έφυγες όμως από την καρδιά μου και τη σκέψη μου.

Για την ονομαστική γιορτή σου προσφέρω, όπως θα ήθελες και συ, 10.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Χαϊδαρίου.

Μαρία Κυριαζοπούλου-Καντερέ

* * *

Στη μνήμη και για την ονομαστική γιορτή του αξέχαστου λαϊκού αγωνιστή ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, προσφέρουμε στην ΚΟΒ Καλλιθέας Θεσσαλονίκης 20.000 δρχ.

Μαρίκα και Βασίλης Σακέτας

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του συζύγου μου ΝΙΚΟΥ ΓΚΕΝΑ, στελέχους του ΚΚΕ, ο οποίος «έφυγε» αναπάντεχα έπειτα από τροχαίο δυστύχημα, προσφέρω 20.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟ Λάρισας.

Η συντρόφισσα της ζωής του και του αγώνα Μαρία Γκένα

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αλησμόνητου και ακριβού συντρόφου μου ΝΙΚΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, σταθερού και ασυμβίβαστου κομμουνιστή, υπέροχου ανθρώπου, καθώς και στη μνήμη του αγαπημένου αδελφού του ΣΠΥΡΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, αταλάντευτου κομμουνιστή ως το τέλος της ζωής του, προσφέρω 30.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Νέας Κυψέλης.

Νίκος Φασούλας
Νίκος Φασούλας
Μαρία Πετροπούλου

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου συζύγου μου, ΝΙΚΟΥ ΒΥΡΙΝΗ, για τη γιορτή του και την επέτειο του θανάτου του, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Κυψέλης 10.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση.

Μαρία Βυρίνη

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του άντρα μου ΝΙΚΟΥ ΦΑΣΟΥΛΑ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του λαϊκού κινήματος. Καθώς επίσης στη μνήμη όσων έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για έναν καλύτερο κόσμο, για την ειρήνη και το σοσιαλισμό, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση 5.000 δρχ.

Μαρίνα Φασούλα

* * *

Φωτ. 2

Συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου συζύγου μου, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, μέλους του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του και για τη γιορτή του, καθώς και στη μνήμη του παιδιού μου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, προσφέρω 30.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση.

Νίτσα Παπανικολάου

* * *

Φωτ.

Στις 9 Δεκέμβρη συμπληρώνονται 40 μέρες από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Διονυσίου ΜΑΤΘΑΙΑΚΑΚΗ, μέλους του ΚΚΕ.

Για το 40ήμερο μνημόσυνό του προσφέρουμε 20.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αλυσίδας.

Τα παιδιά του Διονύσης και Ευαγγελία

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της ΕΛΕΝΗΣ Χαρίτου - ΘΕΟΔΩΡΟΥ, φιλολόγου και αντί για μνημόσυνο, τα αδέρφια της Κώστας και Νίκος προσφέρουν στο «Ριζοσπάστη» 50.000 δρχ.

Αλέξανδρος Παπανικολάου
Αλέξανδρος Παπανικολάου
* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΟΥΡΤΖΗ και για την ονομαστική γιορτή του, προσφέρουμε 10.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας.

Η οικογένειά του

* * *

Η Κάτια Μπλέτα προσφέρει 10.000 δρχ. στη ΝΕ Κορινθίας, στη μνήμη του συντρόφου της ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΛΕΤΑ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης.

* * *

Η Κατερίνα Μανιτάρα προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση 15.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Παιδείας Βύρωνα, στη μνήμη του πατέρα της αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και στη μνήμη όσων έδωσαν τη ζωή τους από τις γραμμές του ΚΚΕ στον αγώνα για ένα καλύτερο κόσμο.

* * *

Στη μνήμη του αγαπημένου μας, 10 χρόνια μετά το θάνατό του, ΙΩΑΝΝΗ ΓΚΙΝΗ, εργάτη της Χαλυβουργικής, η γυναίκα του και τα παιδιά του προσφέρουν 15.000 δρχ. στην ΚΟ Ελευσίνας.


Νίκος Πετρόπουλος
Νίκος Πετρόπουλος

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ