Πέμπτη 19 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Πέμπτη, στις 6.30 μ.μ., σε συγκέντρωση για τις πολιτικές εξελίξεις στη Στροφυλλιά Ευβοίας, στο Πνευματικό Κέντρο, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Ευβοίας.

Σήμερα Πέμπτη, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας, στις 9.30 π.μ. θα περιοδεύσει στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών (Νοσοκομείο Ρίου). Αμέσως μετά θα επισκεφτεί το Δημόσιο ΙΕΚ Πάτρας (Τέρμα Aγ. Σοφίας, 2ο, 5ο και 6ο ΕΠΑΛ Πάτρας), όπου θα συνομιλήσει με σπουδαστές.

Οι Οργανώσεις Καλλιθέας Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν αύριο Παρασκευή, στις 7 μ.μ., στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Καλυψώ» (Γρ. Λαμπράκη 9), σε εκδήλωση με τίτλο: «Παλεύουμε για μια κοινωνία χωρίς κρίσεις, πολέμους, προσφυγιά!». Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει ο Χριστόφορος Ζαραλίκος. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα.

Η ΤΟ Μεσσηνίας της ΚΝΕ με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Μετανάστη διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Αντεπίθεση για μια κοινωνία χωρίς φτώχεια, πολέμους, προσφυγιά», αύριο Παρασκευή, στις 8 μ.μ., στον Πολυχώρο Δημιουργίας της ΚΝΕ «Μικρόβιο - Γιώργος Βουβαλέας». Η εκδήλωση περιλαμβάνει αποσπάσματα από τη συλλογή διηγημάτων για την προσφυγιά «Γεια σου φίλε» και ποιήματα που θα παρουσιάσουν μαθητές. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Μπολέτης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Μεσσηνίας. Επίσης θα παρουσιαστούν τραγούδια για την προσφυγιά από μαθητές του Μουσικού Σχολείου.

Πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης

Οι ΚΟ Αγρινίου καλούν σε συνεστίαση, το Σάββατο 21 Δεκέμβρη, στις 9 μ.μ., στο «Πιθάρι» (οδός Ηρακλείτου, Γιαννούζι).

Η ΚΟ Λασιθίου Κρήτης καλεί σε πολιτική συγκέντρωση - συνεστίαση την Κυριακή 22 Δεκέμβρη, στη 1 μ.μ., στο Ξενοδοχείο «Ariadnebeach» στον Αγιο Νικόλαο (περιοχή Γαργαδόρος). Θα μιλήσει ο Αντρέας Κοκοσάλης, μέλος του ΓΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

Η ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου καλεί σε προβολή ταινίας, την Κυριακή 22 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., στο Θεατρικό Εργαστήρι του Δ. Λέσβου (Οικ. Τάξη & Ασκληπιού - Χρυσομαλλούσα).

Η ΚΟΒ Ευεργέτουλα Λέσβου διοργανώνει γλέντι το Σάββατο 4 Γενάρη, στις 9 μ.μ., στο καφενείο - ουζερί του Νίκου Κόμβου στο Κάτω Τρίτος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ