Πέμπτη 6 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΚΕ
Ερώτηση για τους εργαζόμενους της «ΑΧΟΝ»

Τη λήψη μέτρων ώστε να μην οδηγηθούν στην ανεργία οι 394 εργαζόμενοι της ιδιωτικής αεροπορικής εταιρίας «ΑΧΟΝ» του Θ. Λιακουνάκου, που ανέστειλε πρόσφατα τη λειτουργία της, ζητούν από την κυβέρνηση οι βουλευτές του ΚΚΕ Σπ. Στριφτάρης και Αντ. Σκυλλάκος.

Υπενθυμίζεται ότι η «ΑΧΟΝ» ήταν μέχρι πρότινος ο πρώτος υποψήφιος αγοραστής της «Ολυμπιακής Αεροπορίας» και η κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε περίπου έξι μήνες με τους εκπροσώπους της για το θέμα αυτό, κρίνοντας την προσφορά της ως την πιο συμφέρουσα για το μέλλον της κρατικής ΟΑ! Οπως αποδείχτηκε, βέβαια, η «ΑΧΟΝ» δεν ήταν σε θέση να σώσει τον εαυτό της, πόσο μάλλον να αναλάβει τη σωτηρία μιας εταιρίας - κολοσσού, όπως είναι η ΟΑ σε σύγκριση με την «ΑΧΟΝ».

Οι δύο βουλευτές του ΚΚΕ, σε Ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή, επισημαίνουν: «Οπως είναι γνωστό η αεροπορική εταιρία ΑΧΟΝ ανέστειλε τη λειτουργία της επικαλούμενη τις επιπτώσεις από το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να απειλούνται με το φάσμα της ανεργίας οι 394 εργαζόμενοι σ' αυτήν».

Ερωτάται ο κ. υπουργός Μεταφορών - Επικοινωνιών τι μέτρα προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση ώστε να μην οδηγηθούν στην ανεργία οι εργαζόμενοι;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ