Σάββατο 21 Δεκέμβρη 2019 - Κυριακή 22 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Γιορτές για τα παιδιά
Το Σάββατο 21/12

-- Το Συνδικάτο Μετάλλου Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας» οργανώνει, στις 11 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, χριστουγεννιάτικη γιορτή με παράσταση από το Θεσσαλικό Θέατρο Σκιών, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα, παραδοσιακούς χορούς, γιορτινό μπουφέ και συμβολικά δώρα για τα παιδιά.

-- Η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής και η Ενωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ διοργανώνουν παιδική γιορτή, στις 5 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος). Τα παιδιά θα παρακολουθήσουν την παιδική θεατρική παράσταση «Η μαύρη πεταλούδα», βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι της Ερης Ρίτσου.

Την Κυριακή 22/12

-- Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας μαζί με σωματεία και την Ενωση Γυναικών Λάρισας διοργανώνουν γιορτή, στις 11 π.μ., στην ισόγεια αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει παράσταση θεάτρου σκιών ενώ συγχρόνως θα υπάρχουν και δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης.

-- Το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας και οι Ομάδες Γυναικών Κέρκυρας και Βόρειας Κέρκυρας (ΟΓΕ) διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά, στις 11 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου.

-- Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων και η Ενωση Γονέων Ιωαννίνων καλούν σε χριστουγεννιάτικη γιορτή, στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο.

-- Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ηρακλείου, η Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων, το Συνδικάτο Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών και η Ομάδα της ΟΓΕ καλούν σε χριστουγεννιάτικη γιορτή, στις 11 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Την Κυριακή 29/12

-- Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας και ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών της πόλης διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά, στις 11 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο.

-- Η Λαϊκή Επιτροπή Κορυδαλλού και η Επιτροπή Ανέργων Κορυδαλλού διοργανώνουν γιορτή για τα παιδιά ανέργων και μεταναστών, στις 11 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου, αίθουσα «Πλειάδες» (Καρυταίνης 4 και Γρ. Λαμπράκη). Θα υπάρχει πρόγραμμα με ταχυδακτυλουργό και θα μοιραστούν συμβολικά δώρα στα παιδιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ