Τρίτη 24 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ Κ20
Καθολική αναγνώριση για τη «χρυσή» Εθνική

Αήττητη για δύο χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο παραμένει η Εθνική πόλο νέων

Eurokinissi

Αήττητη για δύο χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο παραμένει η Εθνική πόλο νέων
Με το χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές της επέστρεψε από το Κουβέιτ η Εθνική πόλο νέων, που θριάμβευσε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20. Η Ελλάδα, θυμίζουμε, νίκησε 6-4 τη Σερβία στον τελικό της διοργάνωσης και διατήρησε τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας που είχε κατακτήσει το 2017 στο Βελιγράδι, πιστοποιώντας την υπεροχή της. Κατά την επιστροφή τους τα μέλη της Εθνικής γνώρισαν την αποθέωση από συγγενείς και φίλους που περίμεναν την αποστολή.

Τεό Λοράντος: Σημαντικό κεφάλαιο αυτή η ομάδα

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Εθνικής νέων, Τεό Λοράντος, χαρακτήρισε σημαντικό κεφάλαιο του ελληνικού πόλο τα παιδιά αυτής της ομάδας, που εδώ και δύο χρόνια αποτελούν μια αήττητη φουρνιά σε παγκόσμιο επίπεδο. Και τόνισε ότι η φουρνιά αυτή θα πρέπει να αξιοποιηθεί κατάλληλα για το μέλλον, καλώντας την πολιτεία να σκύψει πάνω από τα προβλήματα και να δώσει λύσεις.

Συγχαρητήρια δήλωση από τον Δ. Κουτσούμπα

Με συγχαρητήρια δήλωσή του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, αναφέρθηκε στη νέα επιτυχία της Εθνικής πόλο νέων αναφέροντας:

«Τεράστια επιτυχία για την ελληνική κολύμβηση που ενώνει αθλητές, προπονητές και γονείς, μαζί με τους ανθρώπους των σωματείων και της Ομοσπονδίας, στην κατάκτηση της κορυφής του κόσμου. Αποτελεί συνέχεια των πρόσφατων κατακτήσεων στο Πανευρωπαϊκό.

Αντί να συζητάμε πώς θα στηρίξουμε την προσπάθεια αυτών των ανθρώπων, που καθημερινά δίνουν τα πάντα για τα παιδιά τους, συζητάμε κάθε φορά νόμους και διατάξεις, που μόνο μ' αυτό δεν ασχολούνται. Και γι' αυτό ακριβώς αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερα στους αθλητές που δίνουν τη μάχη, ξεπερνώντας μεγάλα εμπόδια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ