Τετάρτη 8 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FIBA CHAMPIONS LEAGUE
Συνεχίζει να ελπίζει ο ΠΑΟΚ

Ζωντανός στη διεκδίκηση της πρόκρισης στους «16» του FIBA Champions League διατηρήθηκε ο ΠΑΟΚ, χάρη στη μεγάλη νίκη του με 86-80 επί της Νεπτούνας στη Λιθουανία για τη 10η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Ηταν η 4η νίκη για την ελληνική ομάδα, η οποία έτσι ελπίζει ότι με συνδυασμό αποτελεσμάτων στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές θα καταφέρει να πλασαριστεί στην πρώτη τετράδα του 4ου ομίλου.

Κορυφαίοι του ΠΑΟΚ ήταν οι Σμιθ και Μπεστ, με 18 και 12 πόντους αντίστοιχα, ενώ καθοριστικό για τη νίκη ήταν το τρίποντο που σημείωσε ο Μπράουν 15'' πριν από τη λήξη, δίνοντας διαφορά τεσσάρων πόντων στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Δοκιμάζονται ΑΕΚ και Περιστέρι

Στα μεθεόρτια της μεγάλης νίκης της επί του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ δοκιμάζεται απόψε στο Βέλγιο με αντίπαλο την Αντβέρπ (21.00 - ΕΡΤ Sports) και στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην κορυφή του 2ου ομίλου.

Νωρίτερα, για τον 3ο όμιλο, το Περιστέρι υποδέχεται την πρωτοπόρο και ισχυρή Τενερίφη (19.00 - ΕΡΤ Sports) σε έναν κρίσιμο αγώνα στην προσπάθειά του για μια θέση στην πρώτη τετράδα του ομίλου και πρόκριση στους «16».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ