Τετάρτη 8 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Αναβολή στην Τρίπολη, δοκιμασία ΠΑΟ

Ο φόβος για τυχόν επεισόδια οδήγησε στην αναβολή του προγραμματισμένου για σήμερα αγώνα Κυπέλλου μεταξύ Αστέρα και ΑΕΚ στην Τρίπολη για τη φάση των «16». Η απόφαση πάρθηκε από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη κατόπιν σχετικού αιτήματος της αστυνομίας, η οποία είχε πληροφορίες για «ραντεβού» σε σημείο της Εθνικής οδού ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίζεται σήμερα στην Καλαμάτα με αντίπαλο την τοπική ομάδα. Για τον αγώνα της Τρίπολης θα οριστεί νέα ημερομηνία.

«Κλείδωσε» την πρόκριση ο Ατρόμητος

Την πρόκρισή του στα προημιτελικά εξασφάλισε εκτός απροόπτου ο Ατρόμητος, χάρη στην εκτός έδρας νίκη του επί του Βόλου με το ευρύ 3-0 στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τους «16», που καθιστά τους «κυανόλευκους» το απόλυτο φαβορί ενόψει της ρεβάνς στο Περιστέρι. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ «από τα αποδυτήρια» (Γούτας στο 2') και στη συνέχεια ο Βέλιος με δύο γκολ (63', 76') σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

Στα Γιάννενα το ενδιαφέρον

Η δοκιμασία του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα με αντίπαλο τον φορμαρισμένο και πρωτοπόρο της Super League 2, ΠΑΣ, ξεχωρίζει στο σημερινό κυρίως μέρος των πρώτων αγώνων της φάσης των «16». Αναλυτικά:

Καλαμάτα - Ολυμπιακός (15.00 - Cosmote Sport 2), ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός (17.15 - Cosmote Sport 1), Παναιτωλικός - Πανιώνιος (19.30 - Cosmote Sport 2), Ξάνθη - Αρης (21.30 - Cosmote Sport 1).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ