Πέμπτη 16 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΚΕΝΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΓΚΕΝΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα μου ΚΩΣΤΑ ΕΥΚΑΡΠΙΔΗ (ΡΩΣΟΥ) και του θείου μου ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΥΚΑΡΠΙΔΗ, που δεν τους ξεχνάμε ποτέ, προσφέρουμε 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του τιμημένου μας ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μπουρναζίου.

Θανάσης και Αννα Ευκαρπίδη

***

Για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ ο Δ.Κ. προσφέρει 300 ευρώ στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης.

***

Στη μνήμη των συντρόφων και συναγωνιστών ΚΟΛΙΟΥΣΗ ΚΩΣΤΑ, ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟΥ, ΚΑΤΣΟΥΦΡΟΥ ΚΩΣΤΑ, ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΛΗ, ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΚΑ ΓΙΑΝΝΗ, ΡΑΜΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ, ΚΑΤΣΗ ΚΩΣΤΑ, ΚΡΑΒΤΣΟΒΑ ΚΩΣΤΑ, ΚΑΤΣΙΚΑΝΗ ΣΤΑΜΑΤΗ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΙΛΙΠΠΑ, ΧΟΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ, ΧΟΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗ, ΚΟΤΣΩΝΗ ΣΠΥΡΟΥ, ΚΟΥΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΑΡΕΤΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΑΥΓΟΥΣΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΜΑΖΟΚΟΠΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΑΚΗ και ΠΑΟΥΡΗ ΒΑΓΓΕΛΗ, προσφέρουμε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας.

Οι σύντροφοι Σεμελίδης Γιώργος και Πρωτοψάλτης Γιώργος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΗΛΙΑ ΤΥΡΟΚΟΜΑΚΗ και όλων των μαχητών του Δημοκρατικού Στρατού που έδωσαν και τη ζωή τους στον Ψηλορείτη το 1947 με καπετάνιο τον Γιάννη Ποδιά, για τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, ο Γιάννης Τυροκομάκης, αδερφός του Ηλία, προσφέρει για τη δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης.

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονέων μου ΝΙΚΟΥ και ΜΑΡΙΑΣ ΓΚΕΝΑ, αγωνιστών του ΔΣΕ και του ΚΚΕ, προσφέρουμε στο Κόμμα 100 ευρώ ως συμβολική οικονομική προσφορά.

Η κόρη τους Λίτσα, ο σύζυγός της Γιώργος, τα εγγόνια Λουτσία, Στέλιος και Φωτεινή

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μου αδερφού ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΑΠΛΗ και του αγαπημένου μου συναδέλφου ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ προσφέρω οικονομική ενίσχυση 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Πάτρα Καραπλή

***

ΦΩΤΟ

Υπάρχουν άνθρωποι που το παράδειγμά τους διδάσκει και διαπαιδαγωγεί. Ενας από αυτούς ήταν ο σ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ. Εφυγε νωρίς, αλλά θα ζει για πάντα μέσα στον νου και την καρδιά όσων είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν. Τον γνώρισα και εγώ, σαν συνάδελφο (συμφοιτητή) στο Πολυτεχνείο. Τον έζησα σαν φίλο και σύντροφο μετά τη μεταπολίτευση. Πορευτήκαμε μαζί στους δρόμους του αγώνα (τα δύσκολα για το Κόμμα μας χρόνια από το '90 και μετά). Και έρχεται πάντα στο μυαλό μου μέχρι σήμερα κάθε φορά που προσπαθώ να φανταστώ πώς πρέπει να είναι (και θα είναι σίγουρα στην κοινωνία μας) ένας κομμουνιστής μηχανικός.

Στη μνήμη του, κερνώντας ένα τσίπουρο για την κάλυψη του πλάνου μου, προσφέρω 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ζωγράφου.

Αποστόλης Ζ.

***

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ, Περιστεριώτης, από πολύ νέος μπήκε στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες. Στέλεχος της Νεολαίας της ΕΔΑ και μετά της Νεολαίας Λαμπράκη, με πάρα πολύ δράση στο συνδικαλιστικό κίνημα. Δραστήριος σε πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα. Η χούντα τον εξόρισε στη Γυάρο, εκεί αρρώστησε σοβαρά. Η Διεθνής Αλληλεγγύη και ο Ερυθρός Σταυρός της Σουηδίας και ένας σύντροφος συνέβαλαν ώστε να γίνει η χειρουργική επέμβαση στη Σουηδία. Στάθηκε ακλόνητος σ' όλη τη ζωή του στο Κόμμα και το κίνημα.

ΚΑΡΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΡΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Στη μνήμη του οι Θ.Τ., Ε.Θ. και Ι.Α. προσφέρουν 30 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Κηπούπολης Περιστερίου.

***

Στη μνήμη των αγωνιστών και συντρόφων μας προσφέρουμε 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Το ΔΣ του παραρτήματος Ν. Φιλαδέλφειας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ


ΗΛΙΑΣ ΤΥΡΟΚΟΜΑΚΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΤΥΡΟΚΟΜΑΚΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ - ΓΚΕΝΑ
ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ - ΓΚΕΝΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ

ΘΟΔΩΡΟΣ ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ
ΘΟΔΩΡΟΣ ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ