Σάββατο 18 Γενάρη 2020 - Κυριακή 19 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΑΪΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΪΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗ, που «έφυγε» τόσο αναπάντεχα από κοντά μας πριν από 3,5 χρόνια και στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος, προσφέρω το ποσό των 100 ευρώ.

Γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα από οικογένεια βιοπαλαιστών. Οργανώθηκε στην ΚΝΕ το 1996 όταν ήταν σπουδαστής στο ΤΕΙ Λάρισας, από όπου πήρε το πτυχίο του Τεχνολόγου Γεωπονίας. Εκανε διάφορες δουλειές και από το 2008 εργαζόταν στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, στο Σωματείο του οποίου ήταν εκλεγμένος. Ολα τα χρόνια αγωνίστηκε δραστήρια μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ και στη συνέχεια του Κόμματος από διάφορες στελεχικές θέσεις, χωρίς ποτέ να παραμελήσει τη συντρόφισσά του στη ζωή και το Κόμμα Χριστίνα και τα δυο τους παιδιά, τον Γιώργο και την Αριστέα, που υπεραγαπούσε. Τα τελευταία χρόνια ήταν Γραμματέας του Τομέα Τοπικής, Περιφερειακής και Κεντρικής Διοίκησης και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής της ΚΟ Αττικής, δίνοντας με επιμονή και αυτοθυσία τη μάχη για την ισχυροποίηση του Κόμματος.

Μανώλης Δ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της ΑΜΑΛΙΑΣ ΠΕΡΡΑΚΗ και της ΚΑΙΤΗΣ ΠΕΡΡΑΚΗ, που «έφυγαν» πρόωρα, και στη μνήμη του συντρόφου ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗ προσφέρω 70 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Βορείων ΟΤΑ - ΔΔ.

Κυριάκος Περράκης

***

ΦΩΤΟ

Στις 18 Δεκέμβρη 2005 «έφυγε» από κοντά μας ο αξέχαστος φίλος και σύντροφός μας ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΥΣΑΛΗΣ. Η ζωή του, αν και σύντομη, πρόλαβε να αφήσει ανεξίτηλα αποτυπώματα τόσο στους κοινωνικούς αγώνες όσο και στις θύμησες όσων τον γνώρισαν. Μέλος του ΚΚΕ, διακρίθηκε στους συνδικαλιστικούς αγώνες των εργατών της «Πίτσος» και των εργαζομένων στο δήμο Κορυδαλλού.

Με την ανθρωπιά και την αμεσότητά του κέρδιζε τον καθένα με τον οποίο συναναστρεφόταν. Καθώς τα 14 χρόνια φυσικής του απουσίας συμπίπτουν με την καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης του ΚΚΕ, τομέα στον οποίο και ο φίλος και σύντροφός μας, νονός και κουμπάρος μας έδινε τον καλύτερό του εαυτό, τιμώντας τη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ 200 ευρώ μέσω των ΚΟΒ Παντείου, ΟΤΑ Νίκαιας - Κορυδαλλού, Ιδ. Εκπ/κών και Χαλκηδόνας Κοκκινιάς, καθώς και μέσω της Τομεακής Οργάνωσης Ικαρίας της ΚΝΕ.

ΠΡΟΥΣΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΡΟΥΣΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στις 8/12/19 «έφυγε» από κοντά μας η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ του Θεοφάνη, από το Μαζαράκι Ιωαννίνων. Στη μνήμη της οι γονείς της, οι φίλοι και σύντροφοι της οικογένειας προσφέρουν στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ το ποσό των 225 ευρώ, μέσω των ΚΟΒ ΟΤΑ και Παρακαλάμου.

***

ΦΩΤΟ

Στις 15 Γενάρη 2020 συμπληρώθηκαν 14 χρόνια από το θάνατο της ΡΟΖΑΣ ΤΑΤΣΗ - ΓΙΑΦΑΣΟΒΑ, καθηγήτριας Ιστορίας στην πρώην ΕΣΣΔ, διδάκτορα και υφηγήτριας πανεπιστημίου της Τασκένδης. Εργάσθηκε 35 χρόνια, δημοσίευσε πάνω από 40 επιστημονικές και μεθοδικές εργασίες. Το 1957 παντρεύτηκε τον Κώστα Τάτση, πολιτικό πρόσφυγα, μηχανικό τηλεπικοινωνιών και απέκτησαν ένα γιο, τον Νικόλαο Τάτση, επίσης μηχανικό τηλεπικοινωνιών. Η Ρόζα Τάτση υπήρξε καλή σύζυγος, άξια μητέρα και γιαγιά.

Στη μνήμη της Ρόζας η οικογένεια Τάτση Κώστα προσφέρει οικονομική βοήθεια στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ ΙΝΤΡΑΚΟΜ, με το ποσό των 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της αγαπημένης μου συζύγου ΑΝΝΑΣ (Αννιώς) ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ - ΜΑΪΝΑ, που «έφυγε» στις 3/1/2019, προσφέρω 300 ευρώ ενίσχυση στο τιμημένο ΚΚΕ και 150 ευρώ στη μνήμη του αδερφού της ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ, που «έφυγε» στις 30/12/2011, μέσω ΚΟΒ Τζιτζιφιών.

Νίκος Μάινας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μου ΣΑΒΒΑ ΚΑΡΑΛΙΔΗ προσφέρω οικονομική ενίσχυση 50 ευρώ στο Κόμμα, μέσω ΚΟΒ Τζιτζιφιών. Επίσης, η μητέρα μου Ευγενία προσφέρει 50 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
Αθηνά Καραλίδου

***

ΦΩΤΟ

Η οικογένεια του συντρόφου ΑΥΓΕΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ προσφέρει στη μνήμη του 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Υγείας της ΤΟ Αρτας για την Οικονομική Εξόρμηση.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων ΚΩΣΤΑ ΠΑΥΛΟΥ και ΚΩΣΤΑ Α. ΠΙΝΑΚΙΔΗ προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Δημοσίου.

Κ. Σ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΟΥ ή ΝΤΑΝΟΥ, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή στις 15 Νοέμβρη 2007, η κόρη του Ευαγγελία και ο Νίκος Κομματάς προσφέρουν, μέσω ΚΟΒ Αμαλιάδας Ηλείας, 30 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, του κόμματος όπου έμεινε πιστός έως το τέλος της ζωής του.

***

ΦΩΤΟ 3

Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε τους αγαπημένους μας γονείς ΣΤΑΥΡΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΑ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, μέλος του ΚΚΕ μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του που «έφυγε» στις 2/10/2013, και ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΚΕΛΕΠΟΥΡΑ, που «έφυγε» στις 19/12/2010. Για τον ιερό σκοπό που δώσατε τη ζωή σας στον αγώνα του λαού μας ενάντια στην αστική τάξη την περίοδο 1946 - 1949 παλεύουμε και εμείς σήμερα.

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΝΤΑΛΑ, που «έφυγε» από κοντά μας τόσο άδικα και σύντομα στις 22/2/2015. Ηταν σεμνός, ανιδιοτελής, με ήθος και συνέπεια όπως ταιριάζει στους γνήσιους λαϊκούς αγωνιστές. Σε κάθε μικρό και μεγάλο αγώνα με κάλεσμα του ΚΚΕ ήταν εκεί.

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΚΕΛΕΠΟΥΡΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΚΕΛΕΠΟΥΡΑ
Στη μνήμη τους με την ευκαιρία της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ προσφέρουμε 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγίου Δημητρίου.

Η κόρη και η σύζυγος Κελεπούρα Βασιλική, τα παιδιά του και εγγόνια

***

ΦΩΤΟ

Οι οπαδοί του Κόμματος Θεοδοσία και Μανόλης Αβαράκης στη μνήμη του άντρα της και πατέρα του ΘΕΟΦΑΝΗ ΑΒΑΡΑΚΗ προσφέρουν στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ, μέσω της ΚΟ Σόφιας του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των πιστών συντρόφων, φίλων και κουμπάρων ΖΗΝΟΒΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΘΕΟΧΑΡΗ, καθώς και των φίλων και κουμπάρων ΑΝΤΩΝΗ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ και ΙΩΑΝΝΗ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ δίνω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Οικοδόμων Ν. Ιωνίας.

Οικογένεια Χαράλαμπου Τσακριού

***

ΦΩΤΟ

Με αφορμή τη συμπλήρωση 6 μηνών από την απώλεια του πολυαγαπημένου μας ΝΙΚΟΥ ΑΡΜΕΝΗ η οικογένειά του προσφέρει στη μνήμη του το ποσό των 100 ευρώ μέσω της ΚΟ Κέρκυρας του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των αγαπημένων μου γονιών ΑΥΓΟΥΣΤΗ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ και ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ και του αγαπημένου μου αδερφού ΚΩΣΤΑ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ που πρόωρα «έφυγε» από τη ζωή, όλοι τους πιστοί μέχρι τέλους στα ιδανικά του ΚΚΕ, προσφέρω στο Κόμμα για την Οικονομική του Εξόρμηση το ποσό των 30 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ
Ελένη Αλιμπέρτη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΒΑΡΗ, που «έφυγε» από τη ζωή τον Αύγουστο του 2019, η σύζυγός του Ντίνα Κούβαρη προσφέρει στο ΚΚΕ 30 ευρώ μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Καραβοστάμου. Γεννήθηκε το 1928 στο Καραβόσταμο Ικαρίας. Οργανώθηκε σε πολύ μικρή ηλικία στην ΕΠΟΝ Καραβοστάμου και στη συνέχεια στο ΚΚΕ, του οποίου τα ιδανικά υπηρέτησε πιστά και αταλάντευτα μέχρι και το τέλος της ζωής του, μέσα από τις γραμμές των Κομματικών Οργανώσεων Οικοδόμων Αθήνας, Πειραιά και της Κομματικής Οργάνωσης Περάματος.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΥΜΑΡΗ, που «έφυγε» από κοντά μας τον Ιούνη του 2017, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Καραβοστάμου Ικαρίας. Θα ζει πάντα στη σκέψη μας και την καρδιά μας.

Η σύζυγός του Μαρία Ζύμαρη, τα παιδιά του Αθηνά και Νίκος και τα εγγόνια του

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη του ΘΑΝΑΣΗ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ, ήρωα της Εθνικής Αντίστασης, του ΙΩΑΝΝΗ Λουκά ΠΑΪΔΑ, αγωνιστή του ΔΣΕ, του ΚΩΣΤΑ ΠΕΝΤΕΔΕΚΑ, αγωνιστή του ΕΑΜ και του ΔΣΕ καθώς και της ΤΕΑΣ ΓΡΑΒΑΝΗ, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κολιάτσου για την οικονομική του ενίσχυση.

Ιωάννα Λύτρα


ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗΣ
ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗΣ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΝΟΣ ή ΝΤΑΝΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΝΟΣ ή ΝΤΑΝΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΕΛΕΠΟΥΡΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΕΛΕΠΟΥΡΑΣ

ΑΜΑΛΙΑ ΠΕΡΡΑΚΗ
ΑΜΑΛΙΑ ΠΕΡΡΑΚΗ

ΠΕΝΤΕΔΕΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΕΝΤΕΔΕΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΡΟΖΑ ΤΑΤΣΗ
ΡΟΖΑ ΤΑΤΣΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΑΛΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΑΛΑΣ

ΠΙΝΑΚΙΔΗΣ Α. ΚΩΣΤΑΣ
ΠΙΝΑΚΙΔΗΣ Α. ΚΩΣΤΑΣ

ΠΑΥΛΟΥ Μ. ΚΩΣΤΑΣ
ΠΑΥΛΟΥ Μ. ΚΩΣΤΑΣ

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΗΝΟΒΙΑ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΗΝΟΒΙΑ

ΚΑΡΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΚΑΡΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗΣ

ΑΡΙΣΤΕΑ (ΤΕΑ) ΓΡΑΒΑΝΗ
ΑΡΙΣΤΕΑ (ΤΕΑ) ΓΡΑΒΑΝΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΥΓΕΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΥΓΕΡΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ (ΚΑΙΤΗ) ΠΕΡΡΑΚΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ (ΚΑΙΤΗ) ΠΕΡΡΑΚΗ

ΑΝΝΑ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ ΜΑΙΝΑ
ΑΝΝΑ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ ΜΑΙΝΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

ΝΙΚΟΣ ΑΡΜΕΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΡΜΕΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΥΜΑΡΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΥΜΑΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΑΒΑΡΑΚΗΣ
ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΑΒΑΡΑΚΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ