Τετάρτη 29 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΕ
Να φτάσει παντού το σύνθημα «Εξω οι βάσεις του θανάτου!»

Πανό στο Πολυτεχνείο
Πανό στο Πολυτεχνείο
Με πικετοφορίες σε μια σειρά συνοικίες, μαζικές εξορμήσεις, εκδηλώσεις και συσκέψεις σε όλη τη χώρα συνεχίστηκε και χτες η πλούσια δραστηριότητα από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, πρωτοστατώντας στην ενημέρωση του λαού και της νεολαίας για τις επικίνδυνες εξελίξεις, για να ξεδιπλωθεί η μαχητική εναντίωση στην κατάπτυστη Συμφωνία Ελλάδας - ΗΠΑ για τις βάσεις.

Τα συνθήματα που δίνουν το στίγμα είναι ανάμεσα σε άλλα: «Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών», «Οχι στην εμπλοκή στα Στενά του Ορμούζ», «Κανένας φαντάρος στη Λιβύη». Η μεγάλη εξόρμηση που είναι σε εξέλιξη, με το κάλεσμα συμμετοχής στα αυριανά συλλαλητήρια ενάντια στη Συμφωνία, περιλαμβάνει όλες τις μορφές: Συνθήματα σε τοίχους, πανό και αφίσες σε κεντρικά σημεία, σε μεγάλα εργοτάξια και βιομηχανίες, ντουντούκες, μοίρασμα ανακοινώσεων κ.ο.κ. Και το πρόγραμμα συνεχίζεται ως εξής:

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 12 μ., ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο του Αεροσταθμού στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 π.μ., ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο της πρώην «Παπαστράτος» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 6.30 μ.μ., σε σύσκεψη στο Ζεφύρι (πρώην δημαρχείο) θα μιλήσει ο Γιώργος Μπαγιαρτάκης, μέλος της ΕΟΕ της ΚΟ Αττικής.

Καλλιθέα
Καλλιθέα
-- Η ΤΟ Α' Αθήνας - Γαλατσίου οργανώνει μηχανοκίνητη πορεία στην Αθήνα, με αφετηρία στις 7 μ.μ., στο σταθμό ΗΣΑΠ Ανω Πατησίων.

-- Σε σύσκεψη στο ΚΑΠΗ Φιλύρου Θεσσαλονίκης, στις 7 μ.μ., θα μιλήσει ο Θανάσης Κοκονάς, μέλος του ΤΓ Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Φλώρινας οργανώνει εκδήλωση με θέμα το Προσφυγικό, στις 6 μ.μ., στο καφέ «Οδός Ονείρων». Θα μιλήσει η Δέσποινα Γρηγοριάδου, Γραμματέας της ΤΕ Φλώρινας.

-- Η ΤΕ Καστοριάς - Βοΐου οργανώνει εκδήλωση, στις 6.30 μ.μ., στην Καστοριά (αίθουσα εκδηλώσεων κτιρίου παλιάς Νομαρχίας), με ομιλητή τον Γιώργο Στραβού, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

-- Μαζικές εξορμήσεις στη Θεσσαλονίκη: Δημαρχείο και πλατεία Ευόσμου, υπηρεσίες του δήμου στη Μενεμένη, σε εμπορικά και επισιτιστικά καταστήματα στα Κουφάλια.

-- Η Οργάνωση Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας της ΚΝΕ οργανώνει εξορμήσεις, με επικεφαλής στελέχη της Οργάνωσης: Στο Τμήμα Μαθηματικού Ιωαννίνων, στο Τμήμα ΜΕΥ, στο ΠΤΔΕ, στο Τμήμα Ιστορίας - Αρχαιολογίας, καθώς και σε σχολεία της πόλης. Στην Κέρκυρα, Περιοδεία στα τμήματα Τουρισμού και Αρχειονομίας, στο ΔΙΕΚ, καθώς και εξόρμηση στο 7ο Γυμνάσιο.

Μαζική εξόρμηση στην Αρτέμιδα
Μαζική εξόρμηση στην Αρτέμιδα
Την Τετάρτη 5 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ., σε σύσκεψη στο 2ο ΚΑΠΗ Ανω Λιοσίων (Δρόσουπολη, Δελφών 23), θα μιλήσει ο Γιώργος Τάτσης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και Γραμματέας της ΤΟ Βορειοδυτικής Αττικής του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 7 Φλεβάρη, σε σύσκεψη στα γραφεία του ΚΚΕ στον Ασπρόπυργο (Μάρκου Μπότσαρη 2), θα μιλήσει ο Γιώργος Τάτσης.


Πικετοφορία στην Κυψέλη
Πικετοφορία στην Κυψέλη
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ (2023-03-10 00:00:00.0)
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ (2022-04-14 00:00:00.0)
Πλούσια δράση ενάντια στον πόλεμο και την ελληνική εμπλοκή (2022-03-31 00:00:00.0)
Δραστηριότητα της ΚΟ Αττικής (2021-10-21 00:00:00.0)
Συνεχίζεται η πολιτική εξόρμηση (2018-02-23 00:00:00.0)
Με δυνατό ΚΚΕ περνάμε στην αντεπίθεση! (2016-12-21 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ