Παρασκευή 31 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Πρόκριση σε ένα τρίλεπτο για την ΑΕΚ

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου προκρίθηκε η ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης

Eurokinissi

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου προκρίθηκε η ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης
Μέσα σε ένα τρίλεπτο στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ «καθάρισε» την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Κυπέλλου μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-0 στη ρεβάνς για τη φάση των «16». Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 1-1 στον πρώτο αγώνα στην Τρίπολη. Πλέον στους «8» η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στο Αγρίνιο και τη ρεβάνς στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η «Ενωση», αν και με αλλαγές στη σύνθεσή της, έδιωξε νωρίς νωρίς το όποιο άγχος αφού πριν από το 20λεπτο κατάφερε μέσα σε ένα τρίλεπτο να προηγηθεί με 2-0 με τα τέρματα των Μάνταλου (14') και Αλμπάνη (17'). Εχοντας βάλει τις βάσεις πρόκρισης οι «κιτρινόμαυροι» έλεγξαν το ματς στη συνέχεια χάνοντας ευκαιρίες για παραπάνω τέρματα, με πιο σημαντική αυτή του Αλμπάνη στο 55'. Ο Αστέρας προσπάθησε να φανεί απειλητικός κυρίως στο β' μέρος αλλά του έλειψε η ουσία στην τελική προσπάθεια. Τη χαρά της πρόκρισης για την ΑΕΚ μετρίασε ο σοβαρός τραυματισμός του Παουλίνιο στο χέρι, ο οποίος αποχώρησε μόλις στο 11ο λεπτό.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Παουλίνιο (12' Μπακάκης), Βράνιες, Σβάρνας, Χουλτ, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Μάνταλος (90+3' Σαμπανάτζοβιτς), Βέρντε (70' Γιακουμάκης), Αλμπάνης, Λιβάγια.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Ανχελ, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μπόρχα Φερνάντεθ (58' Ριέρα), Μαρκ Γκαρσία, Χουαρέγκι (66' Ιγκλέσιας), Μπελόκ (57' Κρεσπί), Μπαράλες.

Τα άλλα ζευγάρια

Τα άλλα ζευγάρια των προημιτελικών είναι: Αρης - Ατρόμητος, ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, Λαμία - Ολυμπιακός. Σημειώνεται ότι οι πρώτοι αγώνες των προημιτελικών είναι προγραμματισμένοι για το διήμερο 5 - 6 Φλεβάρη και οι ρεβάνς στις 12 - 13 του ίδιου μήνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ