Τρίτη 4 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κρίσιμο ραντεβού για τις ελπίδες του

Σε έναν αγώνα κομβικό στην προσπάθειά του να προλάβει το «τρένο» της οκτάδας στην Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στο Κάουνας τη Ζαλγκίρις (20.00 - Novasports 1) για την 23η αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκοι» με τη νίκη επί της Μπασκόνια ανέβηκαν στην 11η θέση (9-13), συνεχίζοντας να ελπίζουν, και απέναντι στη 13η Ζαλγκίρις (8-14), που ουσιαστικά παίζει το τελευταίο της «χαρτί», επιδιώκουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Η αναμέτρηση είναι σημαντική αλλά όχι «τελικός», εκτίμησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας, που πάντως τόνισε την ανάγκη να φτάσει η ομάδα στη νίκη, για πολλούς λόγους. Για να το πετύχουν αυτό οι παίκτες του, επεσήμανε, θα πρέπει να εμφανιστούν συγκεντρωμένοι και στις δύο πλευρές του τερέν, και στην επίθεση και στην άμυνα.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς τον τραυματία Γιώργο Πρίντεζη, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο 17χρονος Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

  • Αλλοι αγώνες της βραδιάς: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Εφές (19.00 - Novasports 2), Αρμάνι Μιλάνο - Αλμπα Βερολίνου (21.45 - Novasports 5), Βιλερμπάν - Μπάγερν Μονάχου (21.45 - Novasports 3), Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια (22.00 - Novasports 4).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ