Τρίτη 11 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Κλείδωσε τριάδα η ΑΕΚ, αγχώθηκε ο Ολυμπιακός

Το γκολ του Αραούχο έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ στο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού

Eurokinissi

Το γκολ του Αραούχο έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ στο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού
Η νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, το δύσκολο πέρασμα του Ολυμπιακού από το Περιστέρι και πολλές ισοπαλίες ήταν αυτά που σκιαγράφησαν το προφίλ της 23ης αγωνιστικής στη Super League 1.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο η ΑΕΚ στην κόντρα για την τρίτη θέση επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού κάνοντας σπουδαίο βήμα για την παρουσία της στην τριάδα στη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Ενα τέρμα του Αραούχο στο 8' ήταν αυτό που έκρινε τον αγώνα, με τους «κιτρινόμαυρους» να ελέγχουν στη συνέχεια το ρυθμό και τους «πράσινους» να προσπαθούν να απαντήσουν.

Με τον Χασάν να σημειώνει γκολ στο 91ο λεπτό, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι και διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έκαναν καλή εμφάνιση και δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη νίκη, ειδικά όταν έμειναν με 10 παίχτες μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Ομάρ.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ ανεβάζοντας ρυθμούς και απόδοση στο β' μέρος νίκησε τον ΟΦΗ με 4-0 παραμένοντας στο κυνήγι των πρωτοπόρων «ερυθρόλευκων». Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Ακμπομ (50', 60' πέν.), Λάμπρου (66') και Αουγκούστο (83') ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν και πέναλτι με τον Μπίσεσβαρ (48').

Στο Αγρίνιο Παναιτωλικός και Βόλος μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ μένοντας στο 1-1 στην κόντρα της ουράς. Το ίδιο ισχύει και για τον αγώνα της Τρίπολης μεταξύ Αστέρα και Αρη, με τους «κιτρινόμαυρους» πάντως να συνεχίζουν να διατηρούν την απόσταση ασφαλείας από την 5η θέση. Ευκαιρία να κάνει σημαντικό βήμα για την πρώτη εξάδα έχασε η Ξάνθη μένοντας στο 0-0 με τον Πανιώνιο εκτός έδρας, ενώ χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση στη Λαμία μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Λάρισας.

Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 57, ΠΑΟΚ 55, ΑΕΚ 44, Παναθηναϊκός 37, Αρης 33, ΟΦΗ 28, Ξάνθη 28, Ατρόμητος 26, ΑΕΛ 26, Αστέρας Τρίπολης 26, Βόλος 26, Λαμία 25, Παναιτωλικός 14, Πανιώνιος 10 (ξεκίνησε με -6).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ