Τετάρτη 12 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΝΕ
Πλούσιες εκδηλώσεις μπροστά στο Συνέδριο

- «Σοσιαλισμός επίκαιρος όσο ποτέ» είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνουν οι ΤΟ ΤΕΙ της ΚΝΕ, σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι στο αμφιθέατρο Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθήνας. Η εκδήλωση πραγματοποιείται προς τιμήν του 8ου Συνεδρίου της ΚΝΕ και θα μιλήσει η Ελένη Κατροδαύλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στον Πειραιά

- Σήμερα Τετάρτη, εκδήλωση της ΤΟ Μαθητών Α` Πειραιά, στις 5 το απόγευμα, στα γραφεία της ΚΟΠ (Καραΐσκου 119), με ομιλητή τον εκπαιδευτικό Γιώργο Μωραΐτη και θέμα «Η μόρφωση δεν είναι ζήτημα γνώσης, είναι ζήτημα ζωής».

- Το Σάββατο 15/12, η ΤΟ Δυτικών Συνοικιών Πειραιά διοργανώνει εκδήλωση για τα 83 χρόνια του ΚΚΕ, στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κερατσινίου. Θα προβληθεί η ταινία του Π. Βούλγαρη «Τα πέτρινα χρόνια», ενώ θα παρευρεθούν οι αγωνιστές Μπάμπης Γκολέμας και Ελένη Βούλγαρη, για τη ζωή των οποίων γυρίστηκε η ταινία.

- Την Κυριακή 16/12 το ΣΠ Πειραιά διοργανώνει εκδρομή στα Καλάβρυτα, με περιήγηση στα ιστορικά σημεία τους (αναχώρηση στις 7 π.μ. από το Δημοτικό Θέατρο, συμμετοχή 2.500 δρχ.).

Στη Θεσσαλία

Εκδηλώσεις ενόψει του 8ου Συνεδρίου της ΚΝΕ πραγματοποιούνται τις επόμενες μέρες και στους νομούς της Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα:

- Σήμερα Τετάρτη, η ΤΟ ΤΕΙ Λάρισας της ΚΝΕ με θέμα τα δημοκρατικά δικαιώματα στη 1 το μεσημέρι, στο συνεδριακό κέντρο του ΤΕΙ, με ομιλητή τον Αγη Παπαστεργίου, μέλος της Γραμματείας της «Δημοκρατικής Συσπείρωσης» Λάρισας.

- Την Παρασκευή 14/12, το ΝΣ Μαγνησίας της ΚΝΕ στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στις 7 μ.μ., με θέμα «Σοσιαλισμός, αναγκαιότητα, επικαιρότητα σήμερα». Θα μιλήσει η Ελένη Κουτούπα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Το Σάββατο 15/12, το ΝΣ Τρικάλων της ΚΝΕ, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα «Σοσιαλισμός, αναγκαιότητα, επικαιρότητα σήμερα». Θα μιλήσει η Λίτσα Ούντρια, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

- Το ΝΣ Λάρισας της ΚΝΕ διοργανώνει το Σαββατοκύριακο διήμερες εκδηλώσεις στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, το πρόγραμμα των οποίων περιλαμβάνει προβολές ταινιών, πολιτικές συζητήσεις, αφιερώματα και εκθέσεις βιβλίου και φωτογραφίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ