Τετάρτη 12 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δ. ΤΣΟΒΟΛΑΣ
Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης

Συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης παραχώρησε χτες ο Δ. Τσοβόλας στα γραφεία του κόμματός του.

Αναφερόμενος στις ερχόμενες εκλογές για την αυτοδιοίκηση τόνισε ότι το ΔΗΚΚΙ θα έχει δικούς του υποψήφιους στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης, καθώς και στους δήμους που είναι πρωτεύουσες των νομών. Συμπλήρωσε, όμως, ότι «το ΔΗΚΚΙ, θα επιμείνει και θα προσπαθήσει εφόσον θελήσουν και οι άλλες πολιτικές δυνάμεις, οι αριστερές και οι προοδευτικές, να στηριχτούν αυτές οι υποψηφιότητες, από ευρύτερο αντινεοφιλελεύθερο μέτωπο».

Σχολιάζοντας στην κατάθεση του νέου προϋπολογισμού από την κυβέρνηση τόνισε πως «συνεχίζει με εντονότερους μάλιστα ρυθμούς μονόπλευρη πολιτική λιτότητας για τα λαϊκά στρώματα και παρέχει από την άλλη μεριά ευκαιρίες για υπερκέρδη στους ολίγους, στους οικονομικά ισχυρούς, μέσα και από τις άκρατες ιδιωτικοποιήσεις που προβάλλονται σ' αυτό τον προϋπολογισμό».

Για τις αγροτικές κινητοποιήσεις μεταξύ άλλων ανέφερε ότι οι αγρότες δεν μπορούν να αντέξουν άλλο την οικονομική δυσχέρεια, στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της έλλειψης ελληνικής αγροτικής πολιτικής στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Για τον ευρωστρατό σημείωσε ότι «συγκροτείται για να χρησιμοποιηθεί ως μηχανισμός του ΝΑΤΟ», αφού όπως συμπλήρωσε «δεν επιχειρείται να συγκροτηθεί για να προωθηθεί ευρωπαϊκή αμυντική ή άλλη πολιτική, η οποία δεν υπάρχει».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ