Παρασκευή 21 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ 0-1
Δεν άντεξε μέχρι τέλους

Δεν άντεξε ο Ολυμπιακός χτες στο Φάληρο κόντρα στην Αρσεναλ και τελικά υπέστη ήττα 1-0 στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «32» του Europa League. Η αγγλική ομάδα «χτύπησε» σε καίριο σημείο, στο 80' με σκόρερ τον Λακαζέτ, και απέκτησε σαφές προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο Λονδίνο.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυναμικά και ήταν καλύτερος στα πρώτα 20 λεπτά, στη συνέχεια η Αρσεναλ πήρε τα «ηνία» και άσκησε πίεση, η ελληνική ομάδα όμως άντεξε και στην επανάληψη, μετά το 65', ανέκτησε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να δημιουργήσει μεγάλη ευκαιρία. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκαν άτυχοι, καθώς ουσιαστικά πλήρωσαν μια στιγμή ολιγωρίας σε αντεπίθεση της Αρσεναλ, ενώ στο υπόλοιπο του αγώνα έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, μία πάλι με τον Λακαζέτ και άλλη μία με δοκάρι του Παπασταθόπουλου.

Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκα, Καμαρά, Μπουχαλάκη (65' Φορτούνης), Γκιγιέρμε, Μασούρα (75' Λοβέρα), Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

Αρσεναλ: Λένο, Γουίλοκ (75' Πέπε), Παπασταθόπουλος (90' Μέιτλαντ Νάιλς), Μουστάφι, Νταβίντ Λουίζ, Σάκα, Τζάκα, Γκεντουζί, Μαρτινέλι (59' Θεμπάγιος), Λακαζέτ, Ομπαμεγιάνγκ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ