Τετάρτη 12 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Πάει και ο Σόουζα

Παρελθόν αποτελεί από χτες για τον Παναθηναϊκό ο Πάολο Σόουζα αφού το διαφαινόμενο... διαζύγιο των δύο πλευρών, πήρε τελικά «σάρκα και οστά». Μετά από περίπου ενάμιση χρόνο παραμονής του στο «πράσινο στρατόπεδο», ο Πορτογάλος άσος και η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, συμφώνησαν κοινή συναινέσει σε λύση της συνεργασίας τους. Οι οικονομικές απαιτήσεις του παίχτη προκειμένου να αποχωρήσει από το «τριφύλλι» πριν τη λήξη του συμβολαίου του το καλοκαίρι του 2002, δεν έγιναν γνωστές.

Ο λόγος, πάντως, της απομάκρυνσης του Σόουζα από την Παιανία, σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν απόρροια μόνο του επεισοδίου μεταξύ του ίδιου και της τεχνικής ηγεσίας στη Μαδρίτη. Επιθυμία του Πορτογάλου ήταν να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του, ενώ η διάθεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να προσπαθήσει να κρατήσει στους κόλπους των περσινών δευτεραθλητών τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, είχε χαθεί εδώ και καιρό. Την ίδια ώρα, στα «κάρβουνα» εξακολουθεί να κάθεται ο Παναθηναϊκός όσον αφορά στην υπόθεση της αντικατάστασης του Γιάννη Κυράστα. Η λίστα με τα ονόματα των υποψήφιων που ακούγονται για την ανάληψη των καθηκόντων της τεχνικής ηγεσίας του «τριφυλλιού» όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνει. Μεγάλες πιθανότητες φέρονται να έχουν οι Χαλίλχοτζιτς, Λιβαθηνός, ενώ ως κύριο φαβορί παρουσιάζεται ο Σέρτζιο Μαρκαριάν.

Στο μεταξύ, με αφορμή δηλώσεις, που φέρεται να έκανε ο μάνατζερ του Εμανουέλ Ολισαντέμπε σε ιταλική ιστοσελίδα, περί ενδιαφέροντος της Γιουβέντους για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Σε μια περίοδο που η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει επιδοθεί σε μια σοβαρή προσπάθεια εξεύρεσης διακεκριμένου προπονητή, δεν της περισσεύει χρόνος και διάθεση να ασχοληθεί με θέματα μεταγραφικού ενδιαφέροντος - πόσο μάλλον όταν αυτό εμφανίζεται να είναι απλώς φιλολογικό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ