Τετάρτη 12 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δείτε στον «902» TV

Παρακολουθήστε σήμερα από την τηλεόραση του «902»:

  • Στις 18.15, στην εκπομπή ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ, μια συζήτηση του δημοσιογράφου Κώστα Καραχάλιου με τους προσκεκλημένους του, με αφορμή τα αντιιμπεριαλιστικά συλλαλητήρια της Πέμπτης 13 Δεκέμβρη 2001.
  • Στις 20.00, στην εκπομπή ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, μια συζήτηση της δημοσιογράφου Αννας Μπαλλή με τον Μπάμπη Αγγουράκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και την Δέσποινα Μάρκου, για την Κολομβία.
  • Στις 22.00, στην εκπομπή ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, μια συζήτηση του δημοσιογράφου Κώστα Πασακυριάκου με τους Γιώργο Βασιλακόπουλο, πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και πρώην γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Φρόσω Κορτζίδου, επικεφαλής των Ολυμπιακών Αγώνων της ΚΕ του ΚΚΕ και Μανώλη Δράκο, δημοσιογράφο, για τους μύθους και την πραγματικότητα της ελληνικής διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων.
  • Στις 23.00, στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, τις ομιλίες του Στρατή Κόρακα, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτή και του Wheeler Timothy Lucas, αρχισυντάκτη της εφημερίδας People's World Weekly, ειδικού σε θέματα Ατομικών Ελευθεριών στις ΗΠΑ, στην Ημερίδα της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, της Ενωτικής Ευρωπαϊκής Αριστεράς και της Βόρειας Πράσινης Αριστεράς, για τα Κοινωνικά Δικαιώματα και τις Ελευθερίες.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ