Σάββατο 29 Φλεβάρη 2020 - Κυριακή 1 Μάρτη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Καταγγέλλει τις διώξεις σε βάρος αγωνιστών νησιωτών

«Εκδικητική επίθεση εξαπολύει η κυβέρνηση της ΝΔ προς τους νησιώτες, με διώξεις ενάντια στους αγωνιστές του νησιού μας». Αυτό καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση: «Με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού πως "όσοι μετείχαν στα επεισόδια και τους προπηλακισμούς θα εντοπιστούν και θα λογοδοτήσουν" και πως "οι άντρες των ΜΑΤ είναι τα παιδιά της διπλανής πόρτας και είναι άνανδρο να τους χτυπούν, ιδιαίτερα όταν αυτοί κοιμούνται", στο νησί μας προχωρούν ήδη στη δίωξη τεσσάρων συμπολιτών μας από την περιοχή της Γέρας και έχουν ξεκινήσει την ταυτοποίηση και άλλων αγωνιστών που αντιστάθηκαν στις προκλητικές επιθέσεις, στις ακατονόμαστες ύβρεις προς τους νησιώτες και τα νησιά μας, στους προπηλακισμούς των δυνάμεων των ΜΑΤ προς τους νησιώτες και στις καταστροφές των οχημάτων».

«Ο ηρωικός αγώνας του λαού της Λέσβου, που αντιστάθηκε στις δυνάμεις εισβολής, στις δυνάμεις καταστολής που έστειλε η κυβέρνηση στο νησί για να το μετατρέψει σε φυλακή ανθρώπινων ψυχών, δεν κάμπτεται με τέτοιες ενέργειες, με διώξεις και απειλές. Καταδικάζουμε και απαιτούμε να σταματήσει άμεσα κάθε δίωξη ενάντια των Λέσβιων αγωνιστών!», καταλήγει η ανακοίνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ