Σάββατο 7 Μάρτη 2020 - Κυριακή 8 Μάρτη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
8Η ΜΑΡΤΗ 2020
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΚΕ - ΚΝΕ
Τιμούν την 8η Μάρτη
Στην Αττική
  • Συζήτηση με θέμα «Στον αγώνα με την ΚΝΕ για την ισοτιμία και χειραφέτηση της γυναίκας» διοργανώνουν οι Κλαδικές Οργανώσεις Αττικής της ΚΝΕ το Σάββατο 14 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ., με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36, Βικτώρια) και ομιλήτρια θα είναι η Βικτωρία Κούτση, μέλος του ΚΣ της Οργάνωσης.
  • Οι Τομεακές Οργανώσεις Εκπαιδευτικών και Καλλιτεχνών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση με θέμα την απελευθέρωση των γυναικών από κάθε κοινωνική ανισοτιμία, την Κυριακή 15/3, στις 6 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50). Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος της ΚΕ για την Ισοτιμία των Γυναικών.
Στη Θεσσαλονίκη
  • Την Κυριακή 8/3, η Λυκειακή ΟΒ Συκεών διοργανώνει εκδήλωση με θέμα την ισοτιμία της γυναίκας, στις 5 μ.μ. στις Συκιές (Αγίου Δημητρίου 61). Θα μιλήσει η Γεωργία Τριανταφύλλου, μέλος της ΤΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.
  • Τη Δευτέρα 9/3, στις 7 μ.μ., η ΠΟ Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Η ανισοτιμία της γυναίκας στη σύγχρονη εποχή. Ποια είναι η διέξοδος;», στο αμφιθέατρο Β του νέου κτιρίου της Φιλοσοφικής του ΑΠΘ. Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα.
Στην Κέρκυρα

Αφιέρωμα στη Μέρα της Γυναίκας οργανώνει η ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ το Σάββατο 7/3 και την Κυριακή 8/3, στις 8.30 μ.μ., στη Νέα Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου. Η εκδήλωση με τίτλο «Αλύγιστες Γυναίκες» είναι αφιερωμένη στους αγώνες και περιλαμβάνει έκθεση φωτογραφικού υλικού, έκθεση βιβλίου και παρουσίαση του θεατρικού μονολόγου «Αθηνά Χατζηεσμέρ, ετών 17».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ