Πέμπτη 13 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Αλληλεγγύη στον αγώνα των αγροτών

Την αλληλεγγύη τους στον αγώνα τον αγροτών εκφράζουν με ανακοινώσεις τους οι γεωπόνοι του δημοσίου, οι δάσκαλοι, οι εργαζόμενοι στα φαρμακεία και οι συνταξιούχοι του ΤΕΒΕ.

Συγκεκριμένα, με ανακοινώσεις τους:

Η Πανελλήνια Ενωση Γεωπόνων Δημοσίων Υπαλλήλων αναφέρει: «Οι Γεωπόνοι Δημόσιοι Υπάλληλοι, οι οποίοι συμμετέχουμε ενεργά μαζί σας στην παραγωγική διαδικασία, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, στηρίζουμε τα αιτήματά σας που είναι δίκαια, αποδεκτά από την ελληνική κοινωνία και γι' αυτό πρέπει να ικανοποιηθούν».

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ο ΔΗΜ. ΓΛΗΝΟΣ» χαιρετίζει το δίκαιο αγώνα των αγροτών με οποιαδήποτε μορφή και συμπαραστέκεται στη μικρομεσαία αγροτιά που παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατήσει τη γη της και να ζήσει στον τόπο της. «Εμείς οι εκπαιδευτικοί, τονίζει στην ανακοίνωσή του, παιδιά της αγροτιάς στη συντριπτική πλειοψηφία, σας καλούμε να μην υποστείλετε τη σημαία του αγώνα μέχρι την πλήρη δικαίωση των αιτημάτων σας και την ανατροπή αυτής της αντιαγροτικής πολιτικής και ζητάμε από την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στην ικανοποίηση όσων ζητάτε, αφού για την αγροτική τάξη αυτά είναι αιτήματα επιβίωσής της».

Τη συμπαράστασή της στο δίκαιο αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Εργαζομένων Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας. Παράλληλα δηλώνει ότι παίρνει μέρος στον κοινό αγώνα, στο κοινό μέτωπο που πρέπει να έχουν η αγροτική και η εργατική τάξη για να μην περάσουν τα αντιλαϊκά σχέδια της κυβέρνησης, των πολυεθνικών και της ΕΕ για το ξεκλήρισμα των αγροτών, για την παιδεία, την κοινωνική ασφάλιση, την υγεία - πρόνοια κλπ.

Τέλος τη συμπαράστασή του εκφράζει και ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΤΕΒΕ Πειραιώς και Νήσων και δηλώνει ότι συμμερίζεται τις αγωνίες από τις οποίες διακατέχονται οι αγρότες και τους εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους στόχους τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ