Τρίτη 14 Απρίλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ»
Απευθύνει κάλεσμα για οικονομική και άλλη ενίσχυση

Κάλεσμα στους αγωνιστές της ΕΑΜικής Αντίστασης, του ΔΣΕ, σε εργατικά και συνταξιουχικά σωματεία και στους φίλους του «Σπιτιού» να συμβάλουν με όλους τους τρόπους που μπορούν, με οικονομική ενίσχυση, τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής, κ.λπ. για να σταθεί όρθιο το «Σπίτι του Αγωνιστή» στις δύσκολες αυτές συνθήκες, απευθύνει με επιστολή του το ΔΣ του ιδρύματος.

Για την προσφορά οικονομικής βοήθειας οι λογαριασμού είναι: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 040/768014-73, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5023-048023-175.

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής: «Αγαπητοί συναγωνιστές, έχουμε διανύσει ήδη 45 μέρες έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19.

Με τις προσπάθειες του ΔΣ, αλλά πρωτίστως των εργαζομένων έχει προστατευτεί η υγεία των φιλοξενουμένων παρότι η κρατική βοήθεια προς όλες τις μονάδες φιλοξενίας ηλικιωμένων είναι υποτυπώδης. Φιλοδοξούμε και το επόμενο διάστημα με την ίδια επιτυχία να μείνει ο ιός έξω από το "Σπίτι του Αγωνιστή" και να είμαστε όλοι υγιείς και μετά την πανδημία.

Η προσπάθεια αυτή όμως δεν είναι χωρίς κόστος. Τα έξοδα για την προμήθεια όλων των αναγκαίων υλικών, αντισηπτικών, μασκών, γαντιών, απορρυπαντικών έχουν εκτοξευθεί λόγω των συνθηκών κερδοσκοπίας στην αγορά. Η άνοδος των τιμών σε όλα τα προϊόντα, ο παρατεταμένος χειμώνας έχουν επιπτώσεις στα έξοδα θέρμανσης. Το Ιδρυμα δεν υπόκειται σε καμιά από τις ευεργετικές διατάξεις των επιχειρήσεων, αντίθετα έχει απώλειες εσόδων από τα ενοίκια που εισπράττει λόγω της μείωσής τους κατά 40% για τουλάχιστον 2 μήνες (Μάρτης - Απρίλης).

Η κατάσταση αυτή δημιουργεί πρόσθετες δυσκολίες στην ομαλή λειτουργία του Ιδρύματος. Το ΔΣ έγκαιρα φρόντισε για να μην υποβαθμιστεί κατά κανέναν τρόπο η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους φιλοξενούμενους αγωνιστές. Σε αυτήν την προσπάθεια σας καλούμε να συμβάλετε με όλους τους τρόπους που μπορείτε, οικονομική ενίσχυση, τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής, κ.λπ. για να σταθεί όρθιο το "Σπίτι του Αγωνιστή" στις δύσκολες αυτές συνθήκες.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, το ΔΣ του "Σπιτιού του Αγωνιστή"».

  • Η Ενωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Κύριας και Επικουρικής Ασφάλισης Καλλιθέας και γύρω δήμων προσφέρει 200 ευρώ ενίσχυση στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ