Παρασκευή 24 Απρίλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ
  • Σήμερα, Παρασκευή:

Διαδικτυακή εκδήλωση - συζήτηση με τίτλο «"Ολοι μαζί" και άλλα παραμύθια σε καιρούς κρίσης» πραγματοποιεί η Τομεακή Οργάνωση ΝΟΠΕ της Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, στις 18.00, στο «ZOOM». Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαργαρίτης, καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ. Το link της εκδήλωσης είναι: https://us04web.zoom.us/j/78318080698.

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε Φαρμακευτική και Βιολογικό του ΕΚΠΑ διοργανώνουν βιβλιοπαρουσίαση του έργου «Μανιφέστο του Κομμουνιστικού Κόμματος» των Μαρξ - Ενγκελς, στις 20.30 (συμμετοχή στο: nickykrkl12@gmail.com)

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στους Ηλεκτρολόγους του ΕΜΠ διοργανώνουν σύσκεψη με θέμα: «Σοσιαλισμός - κομμουνισμός. Η κοινωνία για την οποία παλεύει το ΚΚΕ και η ΚΝΕ», στις 20.00 (συμμετοχή: george.vitzilaios@hotmail.com).

Οι ΟΒ Ιστορικού - Αρχαιολογικού ΕΚΠΑ διοργανώνουν συζήτηση με αφορμή το ντοκιμαντέρ «Οι Παρτιζάνοι των Αθηνών», στις 18.00 (συμμετοχή: miravak.97@gmail.com).

Η ΟΒ Φιλολογικού ΕΚΠΑ διοργανώνει συζήτηση με αφορμή το ντοκιμαντέρ «Οι Παρτιζάνοι των Αθηνών», στις 18.00 (συμμετοχή: nefeli21_1996@hotmail.com).

Βιβλιοπαρουσιάσεις της έκδοσης «Επιτεύγματα και κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό» κάνουν στις 19.00 οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στους δήμους Περάματος και Σαλαμίνας με ομιλητή τον Κώστα Ραπανάκη, μέλος του ΣΠ Αττικής της ΚΝΕ, και οι Οργανώσεις στους δήμους Νίκαιας και Κορυδαλλού με ομιλήτρια την Κατερίνα Αϊβαλιώτη, στέλεχος της ΚΝΕ (συμμετοχή: kne-peiraia@outlook.com.gr).

  • Αύριο, Σάββατο:

Σύσκεψη με θέμα «Η Υγεία τις μέρες της πανδημίας: Παγκόσμιο θύμα του κέρδους και απόδειξη της ανωτερότητας του σοσιαλισμού» διοργανώνουν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στο Χημικό και στο Γεωλογικό του ΕΚΠΑ, στις 18.00 (συμμετοχή στο: linaxinou@gmail.com).

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στο Φυσικό του ΕΚΠΑ διοργανώνουν σύσκεψη με θέμα: «Η σημασία του μαρξισμού τον 21ο αιώνα. Βιβλιοπαρουσίαση: Β.Ι. Λένιν: Για τον Μαρξ και τον μαρξισμό», στις 17.00 (συμμετοχή στο: georgmamais@gmail.com).

Η ΟΒ ΠΤΔΕ - ΤΕΑΠΗ ΕΚΠΑ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η εκπαίδευση, η τηλεκπαίδευση και ο σύγχρονος ρόλος του εκπαιδευτικού», στις 18.00. Θα μιλήσει ο Σπύρος Μαρίνης, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ (συμμετοχή: elxenik@gmail.com).

  • Την Κυριακή 26 Απρίλη:

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στα Τμήματα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Λογιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου (πρώην ΑΣΟΕΕ) διοργανώνουν διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Οι επιπτώσεις της πανδημίας στους νέους εργαζόμενους λογιστές - ελεγκτές», στις 18.00. Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Δημούλια, μέλος του ΔΣ της Ενωσης Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (συμμετοχή: https://join.skype.com/jkapjWHBT6zK).

Η ΟΒ Ξενογλώσσων ΕΚΠΑ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Συμπεράσματα από την αντιμετώπιση του κορονοϊού στις διάφορες καπιταλιστικές χώρες. Σοσιαλισμός, η πραγματική διέξοδος για τους λαούς», στις 18.00 (συμμετοχή: aretoulavak@gmail.com).

Η ΟΒ Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικού και Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η σημασία του μαρξισμού τον 21ο αιώνα. Βιβλιοπαρουσίαση: Β.Ι. Λένιν: Για τον Μαρξ και τον μαρξισμό», στις 18.00 (συμμετοχή: antoniala952@gmail.com).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ