Τρίτη 28 Απρίλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Εκδήλωση για το περιεχόμενο σπουδών

Ο Φοιτητικός Σύλλογος Φυσικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων οργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Σύγχρονη Αστροφυσική vs τι μαθαίνουμε σήμερα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη, στις 16.00, στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με ομιλητές τους: Αλέξανδρο Νίντο, αναπληρωτή καθηγητή Ηλιακής Φυσικής, και Θεόδωρο Κατσούλα, προπτυχιακό φοιτητή. Κωδικός εισόδου: 3dgnu04

Στο κάλεσμά του ο Σύλλογος αναφέρει:

«Σκοπός της εκδήλωσης είναι να αναδείξει τα τεράστια άλματα που έχει μετρήσει η επιστήμη της Φυσικής στον τομέα της αστροφυσικής, τις νέες ανακαλύψεις στον κλάδο. Την ίδια ώρα οι αλλαγές που γίνονται στο πρόγραμμα σπουδών μας έχουν ως αποτέλεσμα η γνώση που λαμβάνουμε ως φοιτητές Φυσικής να είναι πολλές φορές απαρχαιωμένη και σίγουρα πολύ πίσω σε σχέση με τις νέες ανακαλύψεις και γνώσεις που παράγονται σε αυτόν τον κλάδο της επιστήμης μας.

Ως νέοι επιστήμονες που θέλουμε να αποκτήσουμε ολοκληρωμένη γνώση πάνω στην επιστήμη μας, θέλοντας από αυτήν τη σκοπιά να συμβάλουμε στην κάλυψη των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών, γι' αυτό διοργανώνουμε αυτήν την εκδήλωση, στο πλαίσιο των διεκδικήσεών μας για ολοκληρωμένη γνώση στο πτυχίο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ