Πέμπτη 14 Μάη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
«Στα συμπτώματα του Covid-19 δεν περιλαμβάνεται η αμνησία»

Ο λαός δεν ξεχνά τα έργα του ΣΥΡΙΖΑ στη διαχείριση των απορριμμάτων

«Στα συμπτώματα του Covid-19 δεν περιλαμβάνεται η αμνησία», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η ΤΕ Δυτικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, σχολιάζοντας το κάλεσμα - πρόκληση της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή στην κινητοποίηση σωματείων και φορέων την Τετάρτη 20 Μάη ενάντια στην κατασκευή νέου ΧΥΤΑ στη Φυλή.

«Οσο και να προσπαθούν να εκφράσουν τη δήθεν "αντίθεσή" τους στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης και της περιφερειακής αρχής της ΝΔ, οι βρωμιές τους δεν καλύπτονται (μια που μιλάμε για σκουπίδια)! Αποτυπώνονται στις αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου που όλοι μαζί ψήφισαν (ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - Τζήμερος)», υπογραμμίζει η ΤΕ Δυτικών Συνοικιών.

Αναφέρει συγκεκριμένα για τα «έργα και τις ημέρες» του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και το τιμόνι της Περιφέρειας Αττικής, σημειώνοντας πως «ο λαός της Δυτικής Αθήνας δεν ξεχνά ότι:

-- Η περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ κα Δούρου εκλέχτηκε με τη δέσμευση να κλείσει η χωματερή στη Φυλή. Και όχι μόνο δεν την έκλεισε, αλλά επί της θητείας της την επέκτεινε κιόλας.

-- Η περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ κα Δούρου έκανε παράδοση - παραλαβή στην περιφερειακή αρχή της ΝΔ μέσα στο κατακαλόκαιρο και αποφάσισαν μαζί και αντάμα στην Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ τη δημιουργία 3ου ΧΥΤΑ στη Φυλή.

-- Με τις ψήφους της παράταξής τους και του Τζήμερου η διοίκηση Πατούλη επικύρωσε αυτήν την απόφαση στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

-- Από κοινού πάλι, ψήφισαν την έναρξη της "δοκιμαστικής" λειτουργίας της χωματερής στο Γραμματικό σε μια περιοχή φυσικού κάλλους, δίπλα στο ρέμα.

-- Επί της κυβέρνησής τους προχωρούσε η καύση απορριμμάτων από την ΑΓΕΤ στον Βόλο.

-- Στην ψήφιση του νέου εγκληματικού νόμου για το περιβάλλον που έφερε στη Βουλή η κυβέρνηση της ΝΔ μέσα στην πανδημία, ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να κρυφτεί με την αποχή και να μην πάρει μέρος στην ονομαστική ψηφοφορία, φανερώνοντας τις δεσμεύσεις του.

Καλούμε το λαό της Δυτικής Αθήνας να συνεχίσει την πάλη του ενάντια στα αντιλαϊκά τους σχέδια, στη διαχείριση των απορριμμάτων που μας γεμίζει καρκίνο για τα κέρδη επιχειρηματικών ομίλων».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Μας γεμίζουν καρκίνο για τα κέρδη τους... (2020-05-30 00:00:00.0)
Στις 5 Ιούνη η μεγάλη κινητοποίηση ενάντια σε παλιές και νέες χωματερές (2020-05-26 00:00:00.0)
Σήμερα η κινητοποίηση στον ΕΔΣΝΑ ενάντια στις χωματερές (2020-05-20 00:00:00.0)
Απαίτησαν ανάκληση της απόφασης για τις νέες χωματερές (2020-01-30 00:00:00.0)
Νέες κινητοποιήσεις ενάντια στην επέκταση της χωματερής (2019-10-05 00:00:00.0)
Τέρμα πια στην υποβάθμιση! Οχι άλλος καρκίνος! (2019-08-28 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ