Πέμπτη 4 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Συνεχίζεται η πολύμορφη δραστηριότητα της ΚΝΕ στους μαθητές κάτω από το σύνθημα «Αλλαξε τον κόσμο, το έχει ανάγκη!». Στο πλαίσιο αυτό οργανώνονται αυτές τις μέρες τα παρακάτω:

Η Τομεακή Οργάνωση Λάρισας της ΚΝΕ οργανώνει δραστηριότητα για μαθητές σήμερα, Πέμπτη, στις 19.00, στο κηποθέατρο Αλκαζάρ, που περιλαμβάνει escape room, προβολή power point, συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, γκράφιτι.

Εscape room για το περιβάλλον οργανώνουν: Σήμερα, Πέμπτη, η Μαθητική ΟΒ Νάουσας, στις 19.00, στο πάρκο Νάουσας. Αύριο, Παρασκευή, η Μαθητική ΟΒ Γιαννιτσών, στις 19.00, στο Πολύκεντρο Γιαννιτσών. Το Σάββατο 6 Ιούνη η Μαθητική ΟΒ Βέροιας, στις 19.00, στην πλατεία Ελιάς. Την Κυριακή 7 Ιούνη η Μαθητική ΟΒ Κατερίνης, στις 18.00, στο πάρκο Κατερίνης.

Οι Μαθητικές Οργανώσεις δήμου Θεσσαλονίκης διοργανώνουν διήμερο δράσης: Αύριο, Παρασκευή, στις 18.00, πολυδραστηριότητα από τον Λευκό Πύργο έως τη Νέα Παραλία και το Σάββατο 6 Ιούνη, στις 11.00, καθαρισμός της Παραλίας Νέας Κρήνης.

Στη Λευκάδα η Μαθητική Οργάνωση, αύριο, Παρασκευή, θα στήσει τραπέζι ενημέρωσης στην κεντρική πλατεία και στην παραλία με θέμα το νέο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο, ενώ το Σάββατο 6 Ιούνη πραγματοποιεί εκδρομή στις 19.00 στους καταρράκτες του Νυδρίου (δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6981.208.749, 18.00 - 20.00).

Στην Κέρκυρα, την Κυριακή 7 Ιούνη στις 11.00 οργανώνεται εκδρομή στην παραλία του Ισσου με μπάνιο, περίπατο στο κεδρόδασος και τη λίμνη, παιχνίδια.

Αλλες εκδηλώσεις
  • Η Τομεακή Οργάνωση Παντείου - Χαροκοπείου της ΚΝΕ στο υπαίθριο στέκι νεολαίας που έχει στήσει στην πλατεία Κουκακίου (Ολυμπίου και Καλλιρρόης) προγραμματίζει:

Σήμερα, Πέμπτη, συζήτηση με θέμα «Ο ρόλος του κοινωνικού επιστήμονα και οι επαγγελματικές προοπτικές του αποφοίτου», έκθεση για το Προσφυγικό και στις 21.00 συναυλία με «Το Σφάλμα», Retro (Rebellion Connexion), Dason, Raibo.

Αύριο, Παρασκευή, συζήτηση με θέμα «Οι πράσινες μπίζνες θυσιάζουν το περιβάλλον και τις ανάγκες μας στα επιχειρηματικά συμφέροντα». Στις 21.00 μουσική βραδιά.

Το Σάββατο 6 Ιούνη συζήτηση με θέμα «Ο ρόλος του δημοσιογράφου στη σημερινή εποχή και η επαγγελματική του αποκατάσταση». Στις 20.30 προβολή του podcast της ΚΝΕ «Διαδίκτυο και social media».

  • Η Τομεακή Οργάνωση Πειραιά της ΚΝΕ οργανώνει το Σάββατο 6 Ιούνη στην πλατεία Κουμπάκη στη Νίκαια και το Σαββατοκύριακο 6 - 7 Ιούνη στο Πασαλιμάνι, στις 19.00 - 22.00 παιχνίδι γρίφων και escape room με θέμα την περίοδο της πανδημίας.

Επίσης, το Σάββατο 6 Ιούνη οργανώνει στα Λιπάσματα Δραπετσώνας, στις 19.00, συζήτηση με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος, με τίτλο «"Oil one": Ποιος κερδίζει και ποιος χάνει;». Θα μιλήσει η Ζωή Παπαδοπούλου, μέλος της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.

Ακόμα, το Σαββατοκύριακο 6 - 7 Ιούνη, στην πλατεία Μέμου στον Κορυδαλλό, στις 19.00 - 22.00, οργανώνεται παιχνίδι με θέμα «Ποιος είναι "ο πιο αδύναμος κρίκος" στα σχολεία μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ