Παρασκευή 5 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
5 ΙΟΥΝΗ ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Πρωτοβουλίες από Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ

Πολύμορφες παρεμβάσεις ξεκινούν από σήμερα Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα, που θα συνεχιστούν και το Σάββατο, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος.

Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη: Στην Καβάλα, στις 7 μ.μ., πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Καπνεργάτη. Θα μιλήσει ο Βασίλης Καταπόδης, Γραμματέας της ΤΕ Καβάλας.

-- Στη Θάσο, στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση για τα ζητήματα αντιπλημμυρικής και αντιπυρικής προστασίας στον Ταρσανά (Σκάλα Ποταμιάς), θα μιλήσει ο Διονύσης Κλάδης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.

Στη Δυτική Μακεδονία, εξορμήσεις και περιοδείες θα γίνουν σε Γρεβενά, Φλώρινα, και Καστοριά.

Στη Δυτική Ελλάδα, παρεμβάσεις θα γίνουν στο Νότιο Πάρκο Πάτρας, στις Εργατικές Κατοικίες Αγίου Νεκταρίου και στην αγορά του Αιγίου. Στην Αιτωλοακαρνανία, στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου και στην αγορά της πόλης, στην Ηλεία στην αγορά του Πύργου και στην αγορά της Αμαλιάδας, στη Ζάκυνθο στην περιοχή Βολίμες και στην Κεφαλονιά στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου και στην κεντρική πλατεία Ληξουρίου.

Στην Κρήτη, στο Ηράκλειο στις 8 μ.μ., στο Στέκι της ΚΝΕ (πλατεία Ελευθερίας), συζήτηση με θέμα: «Τα κέρδη τους καταστρέφουν το περιβάλλον! Μπορούμε να τραβήξουμε άλλο δρόμο! Με αναβαθμισμένο επίπεδο ζωής και προστασία του περιβάλλοντος προς όφελος του λαού!». Θα μιλήσει ο Βάγιας Βάγιας, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στην Τήνο, η Οργάνωση Τήνου της ΚΝΕ οργανώνει ποδηλατοπορεία στις 7 μ.μ. στο λιμάνι, ενάντια στην καταστροφή του νησιού από την εγκατάσταση ανεμογεννητριών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ