Πέμπτη 11 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ
Στις «Συμπληγάδες» οικονομικών ανταγωνισμών το γήπεδο του ΠΑΟ

Δήλωση με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δήμου Αθήνας, με δήλωσή του επισημαίνει πως για μια ακόμη φορά το συγκεκριμένο ζήτημα βρίσκεται στις «Συμπληγάδες» των επιχειρηματικών και οικονομικών ανταγωνισμών. Καλεί δε τη δημοτική αρχή να ενημερώσει άμεσα για τις ενέργειες και τις συμφωνίες της μέχρι τώρα.

Αναλυτικά η δήλωση του Ν. Σοφιανού:

«Είναι προφανές ότι η δημοτική αρχή προεκλογικά "έπαιξε" με τα αισθήματα του κόσμου του Παναθηναϊκού, προκειμένου να αποκομίσει πολιτικά οφέλη. Είναι προφανές επίσης ότι όλο αυτό το διάστημα υπήρξαν συναντήσεις και συμφωνίες, χωρίς ποτέ να ενημερωθούν πραγματικά και ουσιαστικά ο λαός της Αθήνας και οι παρατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο κ. Μπακογιάννης πρέπει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από αμφίσημες δηλώσεις και γρίφους και να ενημερώσει άμεσα, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας (σ.σ. 15/6), τι σχέδια και τι συμφωνίες υπάρχουν για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, το οποίο για μια ακόμη φορά βρίσκεται στις "Συμπληγάδες" των επιχειρηματικών και οικονομικών ανταγωνισμών».

Πεδίο αντιπαράθεσης τα σχέδια για το γήπεδο

Να σημειωθεί ότι τα σχέδια ανέγερσης γηπέδου του Παναθηναϊκού βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο το τελευταίο 24ωρο, μετά τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος μίλησε για σημαντική καθυστέρηση, ενώ ανέφερε πως ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέφρασε τις αντιρρήσεις του, αφού στο σχέδιο διπλής ανάπλασης δεν περιλάμβανε γήπεδο μπάσκετ.

Τη δήλωση του «πράσινου» παράγοντα ακολούθησε ανάρτηση στο διαδίκτυο από τον δήμαρχο Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη, στην οποία προανήγγειλε εξελίξεις εντός του καλοκαιριού, κάνοντας λόγο για «πράξεις που περιλαμβάνουν μελέτη, σχέδιο, κοστολόγηση και τη συνεννόηση όλων μας».

Θέση για την τοποθέτηση του Κ. Μπακογιάννη πήρε με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, καλώντας τον δήμαρχο Αθηναίων να προχωρήσει σε ανακοινώσεις για την «Παναθηναϊκή Πολιτεία» μέχρι τις αρχές Ιούλη. Σε διαφορετική περίπτωση, επισημαίνεται, θα επιβεβαιώσει επί της ουσίας πως προχωρά μόνο τα σχέδια για την ανέγερση ποδοσφαιρικού γηπέδου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Επιδιώκουν να εκφραστεί η οργή με αποχή και όχι με πολιτική ψήφο» (2023-09-27 00:00:00.0)
Σύγχρονα και ασφαλή γήπεδα για το λαό και όχι για τα επιχειρηματικά συμφέροντα (2020-12-01 00:00:00.0)
Παρέμβαση για την ανάπλαση του πάρκου Γουδή και το γήπεδο του ΠΑΟ (2017-05-03 00:00:00.0)
Για το καλό της... επιχείρησης (2005-04-12 00:00:00.0)
Το κέρδος των μεγαλοϊδιοκτητών δείχνει Βοτανικό... (2005-04-07 00:00:00.0)
Να αξιοποιηθούν οι υπάρχοντες χώροι (1996-01-03 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ