Παρασκευή 12 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Δοκιμασίες για τους «Δικεφάλους»

Στις εκτός έδρας δοκιμασίες για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, που διεκδικούν τη 2η θέση (όπου ισοβαθμούν αυτήν τη στιγμή με 52 βαθμούς) και τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League, στρέφεται το ενδιαφέρον στη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1. Οι «Δικέφαλοι» έχουν δύσκολες αποστολές: Ο μεν ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ενώ η ΑΕΚ ταξιδεύει στην Κρήτη για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Οσο για τον Ολυμπιακό, με τον αέρα της νίκης τίτλου στην Τούμπα που τον «εκτόξευσε» στο +17, υποδέχεται στο Φάληρο τον Αρη. Αναλυτικά:

Αύριο Σάββατο: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (21.30 - Novasports 2).

Κυριακή 14/6: ΟΦΗ - ΑΕΚ (19.15 - Novasports 2), Ολυμπιακός - Αρης (21.30 - Novasports 1).

Πλέι άουτ: Σε Τρίπολη και Βόλο το ενδιαφέρον

Ο ουραγός Πανιώνιος και η 12η Ξάνθη έχουν θεωρητικά το πιο δύσκολο έργο στη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ, για την παραμονή στην κατηγορία, αγωνιζόμενοι εκτός έδρας, σε Τρίπολη και Βόλο αντίστοιχα. Ο δε προτελευταίος Παναιτωλικός υποδέχεται την ΑΕΛ στο Αγρίνιο. Αναλυτικά:

Αύριο Σάββατο: Βόλος - Ξάνθη (19.15 - Novasports 1), Ατρόμητος - Λαμία (19.15 ΕΡΤ).

Δευτέρα 15/6: Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος (19.15 - Novasports 1), Παναιτωλικός - ΑΕΛ (20.00 - ΕΡΤ).

Πήρε άδεια για Ευρώπη ο ΠΑΟ

Την αδειοδότηση για συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός, για πρώτη φορά από το 2017. Οι «πράσινοι» δεν έχουν ακόμα δικαίωμα συμμετοχής σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, καθώς δεν έχει ανασταλεί ή αρθεί η ευρωπαϊκή τους ποινή αποκλεισμού ενός χρόνου, τυπικά όμως αδειοδοτήθηκαν πλήρως από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ για συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παράλληλα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξασφάλισε και την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ