Σάββατο 13 Ιούνη 2020 - Κυριακή 14 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αγωνιστική υποδοχή στις 10.30 π.μ. στο Σύνταγμα

Το συλλαλητήριο θα ολοκληρωθεί με συναυλία

Δεκάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις και μαζικοί φορείς της Αττικής δηλώνουν την αλληλεγγύη τους και ετοιμάζονται να υποδεχτούν το πρωί του Σαββάτου στο Σύνταγμα τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ. Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 10.30 π.μ.

Το συλλαλητήριο θα ολοκληρωθεί με συναυλία από τον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο, στην οποία θα συμμετάσχουν οι Νατάσα Μποφίλιου, Σταυρούλα Μανωλοπούλου, Κώστας Τριανταφυλλίδης και Δημήτρης Κανέλλος.

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής έχουν απευθύνει το ΠΑΜΕ και η ΟΓΕ. Στο συλλαλητήριο καλούν τα Εργατικά Κέντρα Αθήνας και Λαυρίου, οι Ομοσπονδίες Φαρμάκου, Μετάλλου, ΠΟΣΠΕΡΤ, τα Συνδικάτα Μετάλλου Εύβοιας, Μετάλλου Βοιωτίας, Κατεργασίας Ξύλου Θεσσαλονίκης, ΟΤΑ Αττικής, ΙΓΜΕ, ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ, οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών ΠΕ Βύρωνα - Καισαριανής - Παγκρατίου «Ρόζα Ιμβριώτη», Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ).

Τέλος, στην κινητοποίηση καλεί το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, προκηρύσσοντας απεργία για το Σάββατο, ενώ ψήφισμα συμπαράστασης ενέκρινε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Ορχομενού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ