Σάββατο 27 Ιούνη 2020 - Κυριακή 28 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
Απαιτούμε άμεση ενίσχυση του αθλητισμού

Την απαίτηση για γενναία μέτρα στήριξης από πλευράς κράτους για τον αθλητισμό εξέφρασε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε δήλωσή του μετά από την πρόσφατη συνάντησή του με εκπροσώπους αθλητικών Ομοσπονδιών. Οι παράγοντες των Ομοσπονδιών ενημέρωσαν τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος, ενώ κατήγγειλαν και τις κυβερνητικές παρεμβάσεις που, όπως είπαν, στόχο έχουν να ελέγξουν τα δρώμενα στο αθλητικό κίνημα.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας μετά τη συνάντηση τόνισε: «Ζητήσαμε και απαιτούμε άμεση ενίσχυση του αθλητισμού. Απαιτούνται γενναία μέτρα στήριξης, άμεση κρατική χρηματοδότηση των αθλητικών σωματείων και βεβαίως το ψηφιοποιημένο, υποτίθεται, μητρώο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελέσει άλλοθι για τον ασφυκτικό έλεγχο, από την κυβέρνηση και το κράτος, των αθλητικών Ομοσπονδιών, των αθλητικών σωματείων. Θα πρέπει να υπάρξουν όλες οι προϋποθέσεις παράτασης της εγγραφής και των προθεσμιών. Το ζήτημα μπορεί να λυθεί μιας και υπάρχει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όπως και στις Περιφέρειες, αναλυτικά όλο το μητρώο και όλα τα στοιχεία όλων των αθλητικών συλλόγων».

  • Η αντιπροσωπεία των Ομοσπονδιών αποτελούνταν από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας μπάσκετ (ΕΟΚ), Γιώργο Βασιλακόπουλο, τον πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας (ΚΟΕ), Δημήτρη Διαθεσόπουλο, τον γενικό γραμματέα της Ομοσπονδίας Στίβου (ΣΕΓΑΣ), Δημήτρη Σεβαστή, και τον πρόεδρο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ), Αντώνη Δημητρακόπουλο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ