Παρασκευή 4 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΔΙΩΞΗ κατά του «Ρ»
ΑΕΣΙ
Τέτοιες ενέργειες μάς εξοργίζουν

Η Αγωνιστική Επιτροπή Συμπαράστασης στο Internet, σε ανακοίνωσή της, τονίζει τα παρακάτω:

«Οπως όλος ο δημοκρατικός λαός, έτσι κι εμείς, θέλουμε να ενώσουμε τις φωνές μας μαζί του και να καταγγείλουμε τη - φασιστικής προελεύσεως - μήνυση του Ε. Γιαννόπουλου ενάντια στο "Ριζοσπάστη". Η μήνυση αυτή, επιχειρεί να ρίξει την πολιτική ζωή στον "εκσυγχρονιστικό" μεσαίωνα και έχει σαν στόχο την ελευθεροτυπία.

Ο "Ριζοσπάστης" είναι η διαφορετική φωνή, ακόμη και μέσα στο Internet, αφού η σελίδα του είναι ο τόπος ενημέρωσης και εργαλείο δουλιάς για πάρα πολλούς ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό (μετανάστες, φοιτητές κλπ.), αλλά και στην ελληνική επαρχία. Μέσα στη "μονοφωνία" του χαοτικού διαδικτύου ο "Ριζοσπάστης" προσφέρει στην ενημέρωσή μας μια άλλη διάσταση, κόντρα σε αυτούς που προσπαθούν να μετατρέψουν τον "κυβερνοχώρο", σ' ένα τεράστιο παζάρι φιλτραρισμένων ειδήσεων και προϊόντων.

Ενέργειες λοιπόν, σαν της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και του υπουργού Δικαιοσύνης της, μας εξοργίζουν και θα μας βρουν μπροστά τους, όχι όμως μέσα στο δίκτυο, αλλά στην πραγματική ζωή. Στους δρόμους του αγώνα και της αντίστασης.

Αγωνιστική Επιτροπή Συμπαράστασης στο Internet(http://directory.gr/AESI


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ