Τρίτη 7 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Συνέχεια με Τζένκινς για τον Ολυμπιακό

Σε μία ακόμα κίνηση ενίσχυσης ενόψει της νέας σεζόν προχώρησε ο Ολυμπιακός, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού (με σερβικό διαβατήριο) Τσαρλς Τζένκινς για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο 31χρονος γκαρντ, ύψους 1,91 μ., την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Αρμάνι Μιλάνο, Χίμκι καθώς και των Γκόλντεν Στέιτ και Φιλαδέλφεια στο ΝΒΑ. Εχει στεφθεί πρωταθλητής Αδριατικής Λίγκας, πρωταθλητής και κυπελλούχος Σερβίας, αλλά και κυπελλούχος Ιταλίας. Την ίδια στιγμή από πλευράς Ολυμπιακού ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Αμερικανό Ογκουστιν Ρούμπιτ.

Προμηθέας: Στους ισχυρούς του Εurocup

Στο γκρουπ των ισχυρών ομάδων του Eurocup για την κλήρωση της νέας σεζόν συμπεριέλαβε η Ευρωλίγκα τον Προμηθέα Πάτρας, όπως ανακοινώθηκε επίσημα. Υπενθυμίζεται ότι φέτος η ελληνική ομάδα έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης, πριν αυτή ανασταλεί οριστικά λόγω κορονοϊού. Μαζί με τους Πατρινούς στο πρώτο γκρουπ βρίσκονται ακόμα η Μάλαγα, η Ούνιξ Καζάν και η Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Στο Περιστέρι ο Μαυροκεφαλίδης

Στην απόκτηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη προχώρησε το Περιστέρι, μετά τη συμφωνία που υπήρξε μεταξύ των δύο πλευρών, την οποία ανακοίνωσε ο παίκτης σε προσωπικό λογαριασμό στο Instagram. Την περασμένη σεζόν ο 36χρονος σέντερ αγωνίστηκε σε Ιωνικό και Προμηθέα Πάτρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ