Πέμπτη 23 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Τη Δευτέρα 27/7 το κρίσιμο ΔΣ

Με ανακοίνωσή της η Super League 1 έκανε και επίσημο ότι τη Δευτέρα 27 Ιούλη θα συνεδριάσει το Διοικητικό της Συμβούλιο. Η συνεδρίαση αναμένεται ιδιαίτερα κρίσιμη για μια σειρά από ανοιχτά ζητήματα που αφορούν την «επόμενη μέρα», καθώς θα συζητηθούν μεταξύ άλλων η επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και η πρόταση για αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Παναθηναϊκός: Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντάνι Πογιάτος, παρουσιάστηκε επίσημα χτες από την «πράσινη» ΠΑΕ. Ο Ισπανός αντικαταστάτης του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του «Τριφυλλιού» αποκάλυψε ότι σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να αποδεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού έπαιξε το «σπουδαίο όνομα» του συλλόγου, όπως είπε. Εξηγώντας την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην κατοχή της μπάλας ως βασικό χαρακτηριστικό που θέλει να έχουν οι ομάδες του. Ως στόχο έθεσε το να πρωταγωνιστήσει ξανά ο Παναθηναϊκός σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες θα πάρει μέρος.

ΑΕΚ: Μια ανάσα από την ολοκλήρωση της δεύτερης φετινής μεταγραφής της βρίσκεται η ΑΕΚ, που φέρεται να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Σέρβου Πέταρ Καρακλάγιτς. Ο 20χρονος εξτρέμ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στην Προλετέρ και τράβηξε τα βλέμματα των ανθρώπων της «Ενωσης», που κινήθηκαν για την απόκτησή του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ