Τρίτη 28 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με βαθιά θλίψη ο αποχαιρετισμός στον σύντροφο Δημήτρη Κοντοστάθη

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και θλίψης πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή η πολιτική κηδεία του συντρόφου Δημήτρη Κοντοστάθη, που «έφυγε» απροσδόκητα από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών. Ο Δ. Κοντοστάθης, στέλεχος του Κόμματος, μέλος της ΕΟΕ της ΤΟ Περιστερίου - Νοτιοδυτικών Συνοικιών, εντάχθηκε από νεαρή ηλικία στην ΚΝΕ, ενώ στο Κόμμα οργανώθηκε το 1978, περνώντας από διάφορες στελεχικές ευθύνες στην κομματική του ζωή, στις οποίες πάντα ανταποκρίθηκε με συνέπεια και μαχητικότητα.

Στο τελευταίο «αντίο», στον προαύλιο χώρο του Γ' Νεκροταφείου συγκεντρώθηκε πλήθος από συντρόφους του, συγγενείς και φίλους, που τον αποχαιρέτησαν, στεκόμενοι σε θέσεις τιμητικής φρουράς πλάι στο σκεπασμένο με την κόκκινη σημαία του Κόμματος φέρετρό του. Για τη ζωή και τη δράση του, την αταλάντευτη αγωνιστική στάση του μίλησαν η Σπυρέτα Παναγή, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Περιστερίου - Νοτιοδυτικών Συνοικιών, καθώς και ο Αντώνης Μπάλιος εκ μέρους της ΚΟΒ Αγίας Βαρβάρας. Εκ μέρους της οικογένειάς του μίλησε ο γιος του Χρήστος.

Στην τελετή αποχαιρετισμού παρευρέθηκαν η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΚΟ Αττικής, ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, καθώς και ο Γιώργος Κρητικός, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Στεφάνια στη μνήμη του συντρόφου Δημήτρη Κοντοστάθη κατέθεσαν η Τομεακή Επιτροπή, το Τομεακό Συμβούλιο της ΚΝΕ, η ΚΟΒ και η ΟΒ Αγίας Βαρβάρας καθώς και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ