Παρασκευή 28 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
Τηλεόραση
Εγκλειστοι στο «μπαρ» του MEGA

Σε λίγες μέρες οι τελευταίοι έγκλειστοι στο «κοτέτσι» του ΑΝΤΕΝΝΑ «απελευθερώνονται». Η νέα χρονιά όμως, όπως αναμενόταν, επιφυλάσσει και άλλους έγκλειστους, αφού το MEGA θ' ανοίξει το δικό του «μπαρ», θέτοντας επί 24ώρου βάσεως υπό παρακολούθηση 14 ακόμη έγκλειστους.

Το MEGA αφού δεν μπόρεσε να διασφαλίσει τα δικαιώματα του «Big Brother» και επειδή ζήλεψε την... επιτυχία του ANTENNA, μπαίνει, σαν «σοβαρό» κανάλι που είναι, στο παιχνίδι της κερδοφόρας χρησιμοποίησης της ανθρώπινης υπόστασης. Ο «Μεγάλος Αδελφός» ήταν μόνον η αρχή για την ελληνική τηλεόραση. Μια αρχή για την οποία, ως γνωστόν, η οριακή πλειοψηφία του ΕΣΡ αποφάσισε πως δε συντρέχει λόγος έναρξης κυρωτικής διαδικασίας.

Ο τηλεοπτικός κατήφορος απλώς έχει ξεκινήσει, αφού η σκυτάλη περνάει από τον έναν τηλεοπτικό σταθμό στον άλλο, αλλάζοντας μόνο τα «παιχνίδια» της ντροπής. Το MEGA έχει ήδη ξεκινήσει να διαφημίζει το καινούριο του απόκτημα: Το «μπαρ». Με τίτλο «Θα σε δω στο μπαρ», ένα ακόμη απαράδεκτο σόου με έγκλειστους θα μεταδίδεται από την ελληνική τηλεόραση. «Θα σε δω στο μπαρ» είναι ο τίτλος του. Δεκατέσσερις άνθρωποι θα δεχτούν να εκθέσουν την προσωπική τους ζωή, ν' απογυμνώσουν τον εαυτό τους, για 14 βδομάδες σε ανοιχτά μικρόφωνα και δεκάδες κάμερες. Θα ζουν στον επάνω όροφο και σαν έρθει η νύχτα θα κατεβαίνουν στο «μπαρ», για να περιποιούνται τους... θαμώνες. Φυσικά το «φιλοδώρημα» θα είναι και πάλι τα καρφώματα, η συνεχής παρακολούθηση, αφού και πάλι ο «παίκτης» που θα μείνει τελευταίος θα «εξαγοραστεί» με μερικά εκατομμύρια. Συμμέτοχοι και συνένοχοι στο νέο έκτρωμα, που θα καταπατά την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και υπόσταση, δε θα είναι μόνο εκείνοι που θα δεχτούν να συμμετέχουν, αλλά και όσοι τηλεθεατές μπουν στο «παιχνίδι» της παρακολούθησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ