«Είναι αρκετοί, δηλαδή, 2 σερβιτόροι (το πολύ!) στο room service για 150 πελάτες ή αντίστοιχα, 2 καμαριέρες στην καλύτερη περίπτωση, οι οποίες καθαρίζουν επιπλέον καταστήματα και την παραλία», σχολιάζει το παράρτημα του Συνδικάτου και υπογραμμίζει ότι οι εργαζόμενοι «τρέχουν σε διάφορα πόστα για να καλύψουν τα όποια κενά» ενώ τα υγειονομικά πρωτόκολλα γίνονται «λάστιχο».
«Η πανδημία έγινε η αφορμή για να υλοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις τους οι εργοδότες, που σημαίνει ακόμα πιο εξαντλητική δουλειά για τους εργαζόμενους όσο και όποτε θέλουν, χωρίς ειδικότητες και συλλογικά δικαιώματα», τονίζει στην ανακοίνωσή του.