Τρίτη 4 Αυγούστου 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Δραστηριότητα σωματείων

-- Σε σύσκεψη την Πέμπτη 6/8, στις 11 π.μ., στα γραφεία της καλεί η ΠΕΜΕΝ τους ναυτεργάτες όλων των ειδικοτήτων και τα ναυτεργατικά σωματεία, με θέμα τον αγώνα ενάντια στην τροπολογία της κυβέρνησης που καταργεί τη ΣΣΕ στα ποντοπόρα καράβια, με στόχο η επίθεση να γενικευτεί σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. «Να σημάνει γενικός συναγερμός παντού. Κανένα βήμα πίσω στην πάλη για ΣΣΕ, Κοινωνική Ασφάλιση, συνδικαλιστικά δικαιώματα για όλους», τονίζει στο κάλεσμά της.

-- Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς - Ιθάκης καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στη συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου σήμερα, Τρίτη, στις 7.30 μ.μ., με θέμα την οργάνωση της δράσης του.

-- Πραγματοποιήθηκε στις 27/7 η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Εργατικού Κέντρου Βόρειου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα δράσης που υπερψηφίστηκε από το σώμα, αποφασίστηκε να ενταθεί ο αγώνας για τα δικαιώματα των εργαζομένων, να βελτιωθεί η παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου και των σωματείων στο διαδίκτυο αλλά και να οργανωθούν δράσεις αλληλεγγύης μπροστά στην ανεργία και τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ