Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
Η ώρα των ... δελφινιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Με το ενοποιημένο Εθνικό Πρωτάθλημα Ανδρών / Γυναικών, σε Αθήνα (Νότια Ελλάδα) και Θεσσαλονίκη (Βόρεια Ελλάδα), το διήμερο 5 - 6 Αυγούστου ολοκληρώνεται η αγωνιστική δράση στην Κολύμβηση για το 2020. Πρόκειται για το 89ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης, το οποίο όμως για πρώτη φορά διεξάγεται με αυτόν τον τρόπο εξαιτίας της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία του Covid-19.

Στη διοργάνωση θα μετάσχουν συνολικά 486 κολυμβητές/τριες από 73 σωματεία, από τους οποίους οι 337 στην Αθήνα (50 σωματεία) και οι υπόλοιποι 149 (23 σωματεία) στη Θεσσαλονίκη.

Οι αγώνες, με τήρηση όλων των απαραίτητων κανόνων και οδηγιών των υγειονομικών πρωτοκόλλων, θα διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ όσον αφορά τον όμιλο της Αθήνας και στο Ποσειδώνιο για τη Θεσσαλονίκη. Το πρωινό πρόγραμμα και στους δύο ομίλους περιλαμβάνει τα προκριματικά και ώρα έναρξης στις 09.00 και το απογευματινό τις τελικές σειρές και έναρξη στις 18.00.

  • Η Κολυμβητική Ομοσπονδία με βάση και την επιδείνωση της κατάστασης με τα κρούσματα στη χώρα το τελευταίο διάστημα και τις νέες αποφάσεις της κυβέρνησης εξέδωσε πρόσφατα νέα ανακοίνωση αυστηροποίησης των μέτρων προφύλαξης για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ