Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROPA LEAGUE
Αντίστροφη μέτρηση για Ολυμπιακό

Αντίστροφα μετράει πλέον ο Ολυμπιακός για την ευρωπαϊκή του υποχρέωση που εκκρεμεί και αφορά τον αγώνα ρεβάνς για τους «16» του Εuropa League με τη Γουλβς στην Αγγλία (αύριο Πέμπτη 6/8, 22.00). Με τις δύο αντιπάλους να έχουν μείνει στο 1-1 στο μακρινό πλέον πρώτο αγώνα, στις αρχές του Μάρτη, η ρεβάνς στα στάδιο «Μολινό» θα κρίνει το εισιτήριο πρόκρισης για το φάιναλ 8 της διοργάνωσης που θα γίνει στη Γερμανία την επόμενη βδομάδα. Φυσικά και αυτός ο αγώνας γίνεται υπό ειδικές συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και χωρίς θεατές. Γι' αυτό άλλωστε η αποστολή του Ολυμπιακού αναμένεται να αναχωρήσει σήμερα για την Αγγλία, έχοντας ιδιαίτερα περιορισμένο πρόγραμμα στο διάστημα πριν από τον αγώνα.

Οσον αφορά την αποστολή των «ερυθρολεύκων», δεν λείπουν οι σημαντικές απουσίες αφού ο Πέδρο Μάρτινς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον βασικό πορτιέρο Ζορζέ Σα που είναι τραυματίας και τον τιμωρημένο Σεμέδο.

Η αποστολή που επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός είναι: Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Καφού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μαρτίνης, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σεμέδο, Σουρλής, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Ξενιτίδης.

Ανοίγει η αυλαία σήμερα

Με τις εκκρεμότητες που απομένουν για τη φάση των «16» η διοργάνωση του Europa League επιστρέφει στη δράση. Η αυλαία του προγράμματος ανοίγει σήμερα ενώ θα συνεχιστεί αύριο. Σε αυτό υπάρχουν οκτώ αγώνες εκ των οποίων οι έξι (μεταξύ των οποίων και το Γουλβς - Ολυμπιακός) είναι επαναληπτικοί. Αντίθετα, για δύο ζευγάρια που δεν είχε γίνει πρώτος αγώνας, αυτά των Ιντερ - Χετάφε και Σεβίλης - Ρόμα, οι αγώνες θα είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθούν στη Γερμανία.

Το σημερινό πρόγραμμα (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):

19.55 Cosmote Sports 7 Κοπεγχάγη - Μπασάκσεχιρ (0-1). 19.55 Cosmote Sports 3 Σαχτάρ - Βόλφσμπουργκ (2-1). 22.00 Cosmote Sports 1 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίντσερ (5-0). 22.00 Cosmote Sports 2 Iντερ - Χετάφε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ