Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Περιοδεία από το Σωματείο Εργαζομένων στη «ΣΕΛΕΚΤ»

Τις συνθήκες εντατικοποίησης με τις οποίες δουλεύει το λιγοστό προσωπικό στα επισιτιστικά καταστήματα στο αεροδρόμιο της Αθήνας κατήγγειλε, χτες, το Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση «ΣΕΛΕΚΤ ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΡΤΝΕΡ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ» νομού Αττικής. Το Σωματείο έκανε παρέμβαση στον διευθυντή της εταιρείας, ο οποίος δεν έδωσε καμία απάντηση σε σχέση με το πότε θα επιστρέψουν στη δουλειά οι περίπου 200 εργαζόμενοι που συνεχίζουν να βρίσκονται σε καθεστώς αναστολής.

Ενδεικτικό για τα μεγάλα κενά που υπάρχουν σε πόστα και ειδικότητες είναι το γεγονός ότι μόλις στις 11/8 επέστρεψε στη δουλειά ένας και μόνο αποθηκάριος, ενώ καθαριστές δεν έχουν επιστρέψει. Μάλιστα, η επιστροφή ορισμένων εργαζομένων έγινε μετά από παρέμβαση του Σωματείου στην Επιθεώρηση Εργασίας.

«Μετά το πέρας της σεζόν η εργοδοσία ετοιμάζεται για νέο χτύπημα στα δικαιώματά μας ενώ το ενδεχόμενο για μαζικές απολύσεις είναι μπροστά μας», τονίζει το Σωματείο και καλεί τους εργαζόμενους σε «νέο γύρο συζητήσεων και συσκέψεων που θα οδηγήσει σε μαζικοποίηση του σωματείου μας και οργάνωση των νέων αγωνιστικών μας παρεμβάσεων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ