Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 - Κυριακή 30 Αυγούστου 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΑΤΤΙΚΗ
Περιοδείες σε παιδικούς σταθμούς την πρώτη μέρα λειτουργίας τους

Περιοδείες σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς σε όλη την Αττική θα πραγματοποιήσουν το πρωί της Τρίτης 1η Σεπτέμβρη, πρώτη μέρα λειτουργίας τους, κλιμάκια του ΚΚΕ, με επικεφαλής περιφερειακούς, δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Θα συζητήσουν με τους γονείς και το προσωπικό για τις ελλείψεις και για τα αναγκαία μέτρα που πρέπει να ληφθούν.

Πιο συγκεκριμένα:

-- Στις Δυτικές Συνοικίες:

Στους Αγ. Αναργύρους, στις 8 π.μ. στον 3ο Παιδικό Σταθμό θα περιοδεύσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Αττικής, μαζί με τον Θοδωρή Σκολαρίκο, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του Κόμματος και δημοτικό σύμβουλο.

Περιοδείες θα γίνουν επίσης στον 1ο και 3ο Καματερού και στον 5ο Αγίων Αναργύρων.

Στην Πετρούπολη, στις 9.30 π.μ. θα περιοδεύσει ο Βαγγέλης Σίμος, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», στον 1ο, 3ο, και 5ο.

Στο Ιλιον (3ος, 8ος, 10ος και 1ος) ο Νίκος Σταματόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και δημοτικός σύμβουλος.

-- Στις Ανατολικές Συνοικίες:

Στην Ηλιούπολη, η Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», θα περιοδεύσει στους Α', Δ' και Ζ' Παιδικούς Σταθμούς.

Στην Καισαριανή, ο Ηλίας Σταμέλος, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», θα περιοδεύσει στον 1ο, στον 4ο και στον Βιοκλιματικό Παιδικό Σταθμό.

Στου Ζωγράφου, περιοδείες θα γίνουν στους Παιδικούς Σταθμούς ΙΒΣΑ, Καρτερού και Γουδή. Στον Βύρωνα, σε 1ο, 4ο και 5ο.

Στη Δάφνη - Υμηττό σε όλους τους παιδικούς σταθμούς.

-- Στο δήμο της Αθήνας, περιοδείες θα πραγματοποιηθούν στους παιδικούς σταθμούς στις οδούς: Νικοσθένους και Ελλανίκου, Εργοτίμου 22, Αναξάρχου, Κυκλώπων 9, Περσέως 2 και Συμμαχιών, Νεϊγύ 62, Μαλακάση 7, Κυκλάδων 30, Θαύμαντος 10. Επίσης στον 3ο Παιδικό Σταθμό, στον 14ο, στην Κουτσικάρη, στον Α' Παιδικό Σταθμό Σεπολίων, στο Δημοτικό Βρεφοκομείο της Αθήνας.

-- Στην περιοχή των Μεσογείων: Στους παιδικούς σταθμούς στο Κορωπί θα περιοδεύσει ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και δημοτικός σύμβουλος. Περιοδείες θα γίνουν επίσης στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Μαραθώνα, του δήμου Σπάτων - Αρτέμιδας, στον 2ο Βρεφονηπιακό της Παλλήνης.

-- Στην Ελευσίνα, στον 2ο Παιδικό Σταθμό, και στα Ανω Λιόσια, στον Παιδικό Σταθμό Αγ. Ιωάννη.

-- Στις Νότιες Συνοικίες: Στη Νέα Σμύρνη (2ος, 3ος, 4ος και 5ος), στον Αγιο Δημήτριο (3ος, 4ος και 7ος Παιδικός Σταθμός, 1ος και 4ος Βρεφονηπιακός), στον Αλιμο (Θουκυδίδου) και στη Γλυφάδα (1ος Παιδικός, 1ος και 3ος Βρεφονηπιακός).

-- Σε συνοικίες του Πειραιά: Στη Νίκαια (1ος Βρεφικός και 1ος, 9ος Παιδιός). Στον Πειραιά (5ος, 9ος και 10ος Βρεφικός, 1ος Παιδικός). Επίσης, στο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής Περάματος στα Ικαριώτικα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ