Τετάρτη 2 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROPA LEAGUE
Δοκιμασία με παγίδες για την ΑΕΚ

Αντίπαλο αυξημένης επικινδυνότητας έφερε στο δρόμο της ΑΕΚ η κλήρωση της UEFA για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Η «Ενωση» θα αντιμετωπίσει την ελβετική Σεντ Γκάλεν, σε μονό παιχνίδι εκτός έδρας μάλιστα, μια συνάντηση που κρύβει αρκετές παγίδες για τους «κιτρινόμαυρους». Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 24 Σεπτέμβρη στην «AFG Arena».

Ουσιαστικά η ελληνική ομάδα κληρώθηκε με την ισχυρότερη ομάδα από το γκρουπ των πιθανών αντιπάλων που είχε οριστεί. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν είναι στα μέτρα της ΑΕΚ και πως ο στόχος της πρόκρισης στα πλέι οφ δεν μπορεί να επιτευχθεί. Ιδιαίτερα μάλιστα από τη στιγμή που η ΑΕΚ, θεωρητικά τουλάχιστον, έχει το πλεονέκτημα των πιο έμπειρων παικτών σε σχέση με το νεανικό σύνολο της ελβετικής ομάδας, που διαθέτει μόλις έναν παίκτη στο ρόστερ άνω των 30 ετών. Η Σεντ Γκάλεν την περσινή σεζόν τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα Ελβετίας, πίσω από τη Γιουνγκ Μπόις, αφήνοντας 3η τη Βασιλεία.

Παράλληλα έγιναν γνωστοί και οι πιθανοί αντίπαλοι για Αρη και ΟΦΗ σε περίπτωση που περάσουν τον 2ο προκριματικό γύρο. Ο Αρης, εφόσον αποκλείσει την Κόλος Κοβαλίβκα, θα αντιμετωπίσει τη Ριέκα στην Κροατία, ενώ ο ΟΦΗ, εφόσον αποκλείσει τον Απόλλωνα Λεμεσού, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Χάμαρμπι - Λεχ Πόζναν στο Γεντί Κουλέ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ