Παρασκευή 4 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Πικετοφορίες αλληλεγγύης

Σήμερα στην Καρδίτσα, την Τετάρτη στη Λάρισα και την Πέμπτη στο Βόλο και τα Τρίκαλα

Την κυβερνητική επιχείρηση φίμωσης του «Ριζοσπάστη» θα καταδικάσουν τα μέλη, οι φίλοι και οι οπαδοί του ΚΚΕ στη Θεσσαλία, συμμετέχοντας στις πικετοφορίες που διοργανώνουν στους τέσσερις νομούς της περιοχής οι ΝΕ του Κόμματος.

Σήμερα στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί πικετοφορία στην Καρδίτσα, η οποία θα ξεκινήσει έξω από τα γραφεία της ΝΕ του ΚΚΕ, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει στη Λάρισα και την Πέμπτη στο Βόλο και τα Τρίκαλα.

Σε ανακοινώσεις τους οι ΝΕ Λάρισας, Μαγνησίας, Καρδίτσας και Τρικάλων του ΚΚΕ καλούν την εργατική τάξη, τους μικρομεσαίους αγρότες, τους επαγγελματοβιοτέχνες κι εμπόρους, τη νεολαία και τους κοινωνικούς φορείς να καταδικάσουν αυτή την κυβερνητική επίθεση εναντίον του «Ριζοσπάστη», εκδηλώνοντας την αλληλεγγύη τους στην εφημερίδα, που επί οκτώ δεκαετίες εκφράζει και παλεύει για τα εργατικά και λαϊκά συμφέροντα. Τονίζουν, επίσης, ότι οι κομμουνιστές και ο «Ριζοσπάστης» πάλεψαν και άντεξαν σε πολύ δύσκολες εποχές για το κίνημα, διαψεύδοντας τους διώκτες τους και ότι το ίδιο θα γίνει και τώρα, καθώς οι κομμουνιστές μαζί με την εργατική τάξη και το λαό θα ματαιώσουν τα σχέδια της κυβέρνησης και της πλουτοκρατίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ