Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Κινητοποίησεις για την Υγεία

Με το σύνθημα «Αγώνας για τη ζωή και την υγεία του λαού» και απαιτώντας να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας και της ζωής των εργαζομένων και του λαού, το Εργατικό Κέντρο Λάρισας καλεί τα σωματεία της πόλης να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση που οργανώνει αύριο Παρασκευή στις 11 π.μ. έξω από την πύλη του Γενικού Νοσοκομείου.

Επίσης, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πύλη του νοσοκομείου θα προχωρήσουν αύριο (7 - 10π.μ.) οι εργαζόμενοι στο Αττικόν, μετά από απόφαση της έκτακτης και μαζικής Γενικής Συνέλευσης που έγινε την περασμένη Τρίτη.

Προειδοποιούν με κλιμάκωση του αγώνα τους αν δεν ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά τους: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, όλων των κατηγοριών, όλων των κλάδων και ειδικοτήτων της υγείας. Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για την κάλυψη όλων των κενών οργανικών θέσεων. Αύξηση των δαπανών για τη δημόσια υγεία (για test, υποδομές, προσλήψεις προσωπικού, ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό). Επίταξη του ιδιωτικού τομέα για να καλυφτούν όλες οι υγειονομικές ανάγκες. Αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτόκολλων στους υγειονομικούς. Ενταξη στα Βαρέα - Ανθυγιεινά Επαγγέλματα (ΒΑΕ). Προστασία όλων των ευπαθών ομάδων. Κάτω τα χέρια από τις κανονικές άδειες μας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ