Παρασκευή 4 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του ΚΚΕ ενόψει των βουλευτικών εκλογών, πραγματοποιούνται τις επόμενες μέρες οι παρακάτω εκδηλώσεις Κομματικών Οργανώσεων.

  • Σήμερα, Παρασκευή, η ΚΟΒ Προφήτη Ηλία Πειραιά του ΚΚΕ καλεί στο γλέντι της, στις 8μ.μ., στην ταβέρνα «Το Καντάρι» (Πύλης και Δεληγιώργη 50).
  • Αύριο, Σάββατο, η ΚΟ Μεσολογγίου του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον Σπ. Στριφτάρη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στις 5.30 το απόγευμα, σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

Επίσης, το Σάββατο, η ΚΟ Ευηνοχωρίου του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική εκδήλωση με ομιλητή και πάλι τον Σπ. Στριφτάρη, στις 8 το βράδυ, στο Κάτω Ευηνοχώρι.

  • Το Σάββατο θα γίνει η συνεστίαση της Κομματικής Οργάνωσης Αρτας του ΚΚΕ, στο κέντρο «Παρασκευάς», όπου θα παραστεί και θα μιλήσει μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χίου του ΚΚΕ καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει αύριο Σάββατο, στο Ομήρειο, στις 6μ.μ., αφιερωμένη στην παιδεία. Ομιλητής θα είναι ο Σάββας Σάββας, μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ και στέλεχος του Κόμματος, το θέμα της ομιλίας του είναι: «Οι ταξικές πλευρές της λεγόμενης μεταρρύθμισης στην Παιδεία».
  • Η ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ πραγματοποιεί αύριο Σάββατο, λαϊκό γλέντι, στο κέντρο «Μπάρμπα Θωμάς». Θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο ευρωβουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Κώστας Αλυσσανδράκης.
  • Η Βορειοανατολική Αχτίδα τηςΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη στο Πνευματικό Κέντρο Πεντέλης, το Σάββατο, στις 5μ.μ., με ομιλητή τον Γιάννη Σταυρόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και την Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι, συγκέντρωση στο Γαλάτσι (Καραγιανέικα) με ομιλητή τον Γιώργο Σκιαδιώτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Και οι δύο ομιλίες αφορούν τις πολιτικές εξελίξεις.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ καλεί το λαό της περιοχής, με ανακοίνωσή της, στην πολιτική συγκέντρωση που οργανώνει την Κυριακή 6 Φλεβάρη 2000, στις 11.00 πμ, στον κινηματογράφο «ΑΝΕΣΙΣ» στο Αγρίνιο.Στη συγκέντρωση θα μιλήσει το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Σπύρος Στριφτάρης, με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και εκλογική διακήρυξη του ΚΚΕ».

  • Οι Κομματικές Οργανώσεις Αλσούπολης - Καλογρέζας του ΚΚΕ, διοργανώνουν πολιτική συγκέντρωση, τη Δευτέρα 7/2, στις 18.30, στο «Παναιτώλιο» στην Αλσούπολη.
Στα Χανιά

Στα πλαίσια ενός πολύπλευρου προγράμματος δραστηριοτήτων που αποφάσισε και υλοποιεί η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ, τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω ομιλίες - περιοδείες:

  • Σήμερα, Παρασκευή, στις 7μ.μ.: Στη Σπλάντζια θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος της ΚΕ και γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ. Στον Πλάτανο θα μιλήσει ο Γιάννης Μαζοκοπάκης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και του γραφείου της ΝΕ Χανίων. Στο Εμπρόσνερο θα μιλήσει στέλεχος του Κόμματος.
  • Την Κυριακή έχει προγραμματιστεί πανεξόρμηση στην πόλη και στα χωριά του νομού Χανίων για τη διάδοση του «Ριζοσπάστη».
  • Τη Δευτέρα στις 7π.μ.: Στις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ (Μαργουνίου) θα μιλήσει στους εργαζόμενους ο Τηλέμαχος Δημουλάς.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Κεντρικές πολιτικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ (1999-05-15 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις του ΚΚΕ (1996-11-22 00:00:00.0)
Κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ (1996-09-10 00:00:00.0)
Πολιτική Εξόρμηση του ΚΚΕ (1996-07-31 00:00:00.0)
Συνεχίζεται σε όλη την Ελλάδα (1996-07-12 00:00:00.0)
Συνεχίζεται σε όλη την Ελλάδα (1996-07-11 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ